Tafi Trade – distribuitor de vopsea epoxidica

4776a9a52298cae12c75c3caba4c7ad1Fara o cauza anume suprafetele metalice tind sa rugineasca in timp. Pentru ca acest lucru sa fie evitat se foloseste o vopsea speciala pentru acoperirea respectivelor suprafete. Aceasta poarta numele de vopsea epoxidica si se gaseste in oferta celor de la Tafi Trade.

Vopseaua epoxidica are o larga intrebuintare in sectorul industrial fiind extrem de utila la acoperirea suprafetelor metalice si a unei game variate de pardoseli. Aceasta vopsea nu are numai rol protector ci si estetic oferind suprafetelor un aspect deosebit. Se aplica usor, se usuca rapid si rezista in timp. Toate calitatile pe care o vopsea ar trebui sa le aiba.

De unde cumperi vopsea epoxidica?

Compania Tafi Trade este recunoscuta pentru calitatea produselor comercializate si pentru preturile accesibile aferente. Oferta este variata si cuprinde vopsea epoxidica, grund, diluant, email, amorsa, etc. Compania face fata si celor mai complexe solicitari multumind clientii de fiecare data. Tafi Trade s-a dezvoltat continuu plasandu-se in prezent in topul firmelor de specialitate.

Suprafata pe care urmeaza sa se aplice vopseaua trebuie curatata in prealabil. Nu trebuie sa existe impuritati, uleiuri sau praf, trebuie sa fie neteda si sa nu prezinte microgauri. Aplicarea se realizeaza la o temperatura cu trei grade mai mare fata de temperatura de condensare. Vopseaua se aplica intr-un strat generos pentru a rezista in timp. Stratul de vopsea protejeaza suprafata asigurandu-i rezistenta impotriva uleiurilor, solventilor, umiditatii si chiar impotriva socurilor mecanice. Nu trebuie sa astepti prea mult dupa uscarea vopselei deoarece acest proces se realizeaza destul de rapid.

Ce este aceasta vopsea epoxidica?

Este vorba de o vopsea rezistenta ce poate avea diferite aplicatii. In functie de necesitati poti alege vopsea epoxidica pentru metal sau pentru pardoseala. Vopseaua vine sub forma a doua produse ce trebuie amestecate inainte de utilizare pentru ca in final sa rezulte un compus omogen. La baza vopselei se afla rasina epoxidica, aditivi, intaritori, pigmenti, etc. Pentru ca vopseaua sa se aplice corect suprafata ce urmeaza sa fie vopsita trebuie sa fie bine curatata. Aplicarea se realizeaza usor, intr-un strat considerabil, iar timpul de uscare al vopselei este destul de scurt si rezista un timp indelungat.

Aceasta vopsea epoxidica are rolul de a proteja suprafetele impotriva coroziunii si a ruginii, fiind de asemenea antimicrobiana. In plus respectivele suprafete se curata mai usor si mai rapid. Vopseaua se poate colora in orice nuanta dorita adaugand anumiti pigmenti. Pentru informatii suplimentare adreseaza-te expertilor din cadrul companiei Tafi Trade. Te vor ajuta sa alegi produsul care se potriveste cel mai bine cu necesitatile tale.

Alege o vopsea ce beneficiaza de atatea caracteristici si nu vei avea probleme cu rugina in viitor. Suprafetele vor fi curate si protejate o buna perioada de timp. Trebuie adaugat si faptul ca vopseaua are si proprietati termoizolante si hidroizolante.

Pentru a proteja suprafetele metalice si anumite tipuri de pardoseli ia legatura cu cei de la Tafi Trade. Ca si metode de contact poti trimite un email la adresa contact@vopseaepoxidica.ro sau poti suna la numarul de telefon 0727.349.988. Foloseste vopsea epoxidica de buna calitate fara sa investesti prea mult.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.