Tamplarie aluminiu, o solutie inteligenta pentru orice spatiu

tamplarie aluminiu

Pe langa tamplarie PVC astazi la mare cautare este si tamplarie aluminiu. Desi multa vreme a stat intr-un con de umbra, tamplaria din aluminiu a reusit sa cucereasca prin caracteristicile sale si numeroasele-i avantaje din domeniul constructiilor.

Tamplarie aluminiu reprezinta viitorul

Inainte de a vorbi despre tamplarie aluminiu este imperios necesar sa spunem cateva cuvinte despre aluminiu. Acesta ocupa pozitia a treia, situandu-se printre cele mai abundente metale ce se gasesc la ora actuala in natura. Aluminiul se extrage din minereul de bauxita, este usor si rezistent, nu rugineste, nu are miros, este ductil si este un foarte bun conducator al electricitatii si al caldurii.

Daca in trecut aluminiul era chiar mai pretios decat aurul si argintul, astazi el se foloseste in diverse domenii de activitate, de la industria producatoare de aeronave si automobile pana la industria transporturilor, industria constructiilor si industria bauturilor racoritoare care-l intrebuinteaza poate cel mai des.

In domeniul constructiilor aluminiul joaca un rol deosebit de important si se utilizeaza pentru realizarea de acoperisuri, pentru ridicarea de cladiri prefabricate, pentru placarea cu pereti cortina, cat si pentru ferestrele din aluminiu sau, mai exact, este vorba despre tamplarie aluminiu pentru ferestrele termopan.

Daca se selecteaza corect tipul de aliaj de aluminiu, proiectantul de ferestre aluminiu va observa ca se poate juca cu proprietatile acestuia precum densitatea joasa si rezistenta inalta, conductivitatea termica ridicata, cat si caracteristicile sale foarte bune de modelare. Prin procesul de extrudare al aluminiului ai posibilitatea de a alege intre forme si sectiuni diferite, un singur produs cu mai multe functii.

De asemenea, aluminiul poate fi curbat sau fabricat plat, poate avea forma de caseta sau sandwitch, poate fi gaurit, taiat cu fierastraul, insurubat, nituit, indoit, lipit sau sudat in atelier sau chiar pe santier. Poate fi vopsit in orice culoare sau anodizat si tocmai aceasta caracteristica face din aluminiu un material preferat de catre designeri.

Astfel, pe drept cuvant aluminiul a fost denumit metalul viitorului. Faptul ca este rezistent la coroziune si durabil in timp iti permite sa reduci costurile de intretinere daca optezi pentru tamplarie aluminiu. Iar daca vrei o cladire eficienta din punct de vedere energetic va trebui sa iei in considerare tamplaria din aluminiu. Acesta optimizeaza umbra si lumina naturala si imbunatateste distributia energiei. In plus, aluminiul este un material reciclabil, permite construirea de structuri usoare dar deosebit de rezistente.

Pentru tamplarie aluminiu ia legatura cu Arcom Glass din Bucuresti

Arcom Glass din Bucuresti este un producator autohton care iti propune tamplarie aluminiu de calitate superioara la un pret de exceptie. Desigur, solutiile pe care Arcom Glass ti le propune sunt personalizate in functie de necesitatile tale punandu-se in permanenta accent pe calitate, rezistenta, durabilitate, pret si pe un aspect estetic impecabil.

Tamplaria din aluminiu poate fi curbata sau indoita, poate avea culori diferite, dimensiuni diverse, te poti bucura de control climatic, mod de deschidere ingenios si modern, izolare termica si siguranta antiefractie, siguranta antiglont, rezistenta la fum, la foc si la cutremure. Tamplaria este ecologica, reciclabila, rezista la vant si la ploaie si nu te costa mult!

Meta Description

Pentru tamplarie aluminiu, ia legatura cu Arcom Glass din Bucuresti, producator Romania.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.