Tatuaje inedite doar la Funky Tattoo!

Salonul de tatuaje si body-piercing Funky Tattoo din Bucuresti este autorizat de catre organele abilitate, avand o experienta indelungata in domeniu. Daca doriti sa beneficiati de siguranta si calitate, trebuie neaparat sa ne pasiti pragul!

Tatuaje – de la trecut la prezent

tatuajeTatuajele reprezinta o forma de arta care a aparut cu mii de ani in urma. Daca la inceput, acestea erau realizate cu ustensile din os specifice, in prezent aparatura pentru realizarea lor fiind cu mult mai complexa si avansata, oferind rezultate deosebite, cu durere redusa in intensitate. In trecut, rolul tatuajelor era acela de a marca functia intr-un trib a unui individ. Mai apoi, europenii si alte natiuni le preiau si le transforma functia intr-una artistica.

Saloanele specializate la care se poate apela in ziua de astazi pentru executia de modele tatuaje ofera conditii optime de curatenie, personal specializat, aparatura profesionala, etc. Bineinteles, poate fi vorba si de cazuri nefericite, de aceea este foarte important ca inainte sa alegeti un anumit salon, sa va interesati in prealabil despre acesta pentru a va asigura ca aspectele enuntate anterior vor fi respectate.

Modificarea modului de realizare a acestor desene imprimate pe piele este mai mult decat evidenta, trecerea de la simplele modele la cele complexe, 3D, etc, fara insa a le inlocui definitiv pe primele dintre ele, fiind intr-adevar simtitoare.

Informatii utile despre tatuaje

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre tatuaje, despre modul de ingrijire al lor, despre modelele existente, etc, nu ezitati sa accesati pagina noastra de internet sau sa luati legatura cu specialistii pasionati ai salonului care va vor intampina cu raspunsuri prompte, sincere si precise.

Funky Tattoo – salonul tau de tatuaje!

Acest salon de tatuaje din Bucuresti este echipat cu cea mai buna tehnica de sterilizare si tatuare, in decursul timpului neavand nicio reclamatie de niciun fel care ar putea sa ii pericliteze imaginea, si sa ii puna la indoiala capabilitatea si profesionalismul. Faptul ca suntem recomandati mai departe de catre clientii care apeleaza la serviciile noastre denota satisfactia acestora, aflandu-ne pe un loc fruntas in topul saloanelor de tatuaje cu preturi mici, si servicii de calitate superioara.

Am realizat o multime de modele de tatuaje atat pentru baieti, cat si pentru fete, pozitionate pe toate partile corpului posibile: maini, degete, glezne, coapse, gat, spate, etc, astfel ca indiferent cat de complexa va fi cererea voastra in materie de tatuaje, pentru noi nu va fi deloc imposibil sa o realizam conform asteptarilor voastre.

Te-ai gandit sa iti faci niste tatuaje? Vino la Funky Tattoo!

Alegandu-ne ca si furnizor al acestor servicii de executie tatuaje de la salonul www.funkytattoo.ro, te vei bucura de rezultate de exceptie si vei fi bucuros ca  te-ai oprit la noi. Artistii care activeaza in cadrul salonului nostru sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional, creativi, amabili si competenti.

Folosim materiale de calitate, culorile fiind achizitionate de la dealeri autorizati intrucat sanatatea clientilor nostri este cea mai importanta.

Pentru mai multe informatii despre orice alt aspect care ar putea face obiectul interesului tau, nu ezita sa ne contactezi. Te asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.