Telecomenzi LCD de la magazinul online – Supraveghere Canton

telecomanda lcd

Unul dintre tipuride sistemelor de alarma care au aparut in piata fiind des utilizat, este cunoscuta sub numele de alarma wireless cu telecomanda LCD.

Garantia care e oferita de producatorii si de comerciantii care ofera sistemiul acesta, este de 24 luni.

Kit-ul unul sistem de alarma cu telecomanda LCD are in compozitia acestuia : o centrala, osirena, doua telecomenzi si detector instalat fara fir , el fiind unul de tip PIR 01w, ca si un alimentator care e de tip AC/DC 12V, plus un contact magnetic ce va fi si acesta fara fir cm 01w, pentru asta fiind oferit un manual in limba romana care e necesar pentru a instala si pentru a utiliza respectivul sistem.

Specialistii au mentionat faptul ca detectorii sistemului accesta sunt inrolati in cadrul centralei, lucru acesta facilitand o instalare usoara.

In mod suplimentar pot fi inrolati diversi detectori cum sunt spre exemplu cei de fum, de prezenta, insa si de gaz, pentru contacte magnetice, telecomenzi si nu in ultimul rand, sirene.

Clasa specifica de securitate si instalare

Considerat fiind ca si clasa de securitate, un astfel de sistem de alarma cu telecomanda LCD este unul considerat a fi semiprofesional.

Instalarea sistemului este rapida , fiind facuta chiar si de catre persoana care il achizitioneaza, folosind pentru acest lucru manualul in limba romana ce va fi livrat in pachetului care contine si celelalte componente ale sistemului. Instalarea acestuia nu va cere cunostinte tehnice specifice in legatura cu montajul si punerea in functiune asistemului. Pe timpul cand sistemul este instalat, orice client poate sa beneficieze gratuit si de suportul tehnic ce e oferit de specialisti.

Caracteristicile sistemelor de alarma

Sistemele de alarma au in cadrul dotarii lor un comunicator telefonic incorporat in astfel de linii fixe care sunt compatibile cu propriul sistem telefonic folosit de retelele Romtelecom, de RDS-RCS sau UPC sau de altele care sunt similare lor. Centrala se cupleaza la telefonul fix care se afla deja in locatie.

In cazul alarmei, sistemul respectiv poate sa semnalizeze instantaneu, apelarea 6 numere de telefon– fie ca acestea sunt mobile fie pe un numar fix.

Sirena pe care o are kit-ul ee una zgomotoasa, aceasta conectandu-se la centrala de alarma, direct prin cablu.

Aceasta centrala poate sa inroleze si cate 28 de detectori si senzori , putand sa aiba incluisv displai cu led-uri ca sa indice starea zonelor ce sunt supravegheate.

Operatiunile specifice de armare cat si acelea care sunt de dezarmare pot sa fie facute prin apasarea unui buton ce se gaseste amplasat chiar pe telecomanda LCD.

Centrala are inclusiv acumulator de tampon care poate sa faca posibila atat actiunea cat si functionarea acesteia incluisv in cazul in care curentul electric se intrerupe , acumulatorul avand incluisv autonomie care e de circa 8 maxim 10 ore daca e in stadiu – stand by. www.Supraveghere-canton.ro

In ceea ce priveste durata de functionare a bateriilor, putem spune faptul ca acesti detectorii wireless se utilizeaza pentru a alimenta bateriilor alcaline care vor fi de tip 9V DC folosite la detectorii de miscare 12 V DC, fiind utilizate in contactele magnetice, aceste baterii putand sa aiba durata de utilizare pana la maxim 6 luni.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.