Teletrade: Invata cum sa devi un broker de succes

pic6550kzTi-ai dori o sursa de venit suplimentara care sa te ajute sa iesi din impasul financiar in care te afli? Ce ai spune daca ai putea sa faci bani usor si rapid chiar din fata calculatorului personal? Cu siguranta ca o astfel de oferta ar suna mai mult decat ademenitor. Dar acest lucru chiar este posibil, o metoda de a face bani usor si rapid fiind oferita de compania Teletrade. Aceasta companie ofera servicii pentru tranzactii bursiere online, si nu numai, pentru toti cei interesati, indiferent de varsta sau profesia actuala.

O tranzactie bursiera poate fi definita ca totalitatea operatiilor de cumparare si / sau vanzare realizate pe bursa. Dar pentru a putea realiza operatii de vanzare-cumparare si pentru a avea acces la bursa trebuie ca mai intai sa obti calitatea de broker pentru tranzactii bursiere. Cum se poate realiza acest lucru? Pentru a va raspunde la aceasta intrebare cel mai potrivit ar fi sa va explic ce este un broker bursier. Acesta este reprezentat de o persoana care in urma unor studii de specialitate si evaluari propriu-zise primeste dreptul de a participa la bursa si de a efectua tranzactii bursiere.

Astfel, statutul de broker se dobandeste in urma unor studii de specialitate. Chiar daca ar suna complicat, lucrurile sunt extrem de simple si usor de accesat pentru toata lumea, chiar si pentru cei neinstruiti ce aud pentru prima data de acesti termeni. Teletrade ofera cursuri de traderi pentru incepatori si avansati dar si alte servicii de specialitate ce pot fi utilizati de cei ce doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul tranzactiilor bursiere. Astfel puteti solicita ajutorul personalului Teletrade pentru a beneficia de cursuri gratuite de trader, cursuri la care puteti lua parte chiar si online, direct din fata propriului calculator.

In urma acestor cursuri o sa dobanditi cunostinte de specialitate si o sa va familiarizati cu tranzactiile bursiere. Intr-un final desigur o sa deveniti un broker de succes, experimentat care isi poate asigura un venit mai mult decat avantajos din aceasta afacere aflata in continua expansiune. Prin Teletrade puteti sa exersati operatiile de vanzare / cumparare la bursa gratuit prin intermediul unui cont demo (demonstrativ). In acest fel o sa puteti prinde experienta urmarind cum sa realizeaza o tranzactie bursiera de catre un broker profesionist.

Desigur, in urma atingerii statutului de broker pentru tranzactii bursiere nu trebuie decat sa alegeti pachetul urmator ce include cursuri pentru avansati. Aceste cursuri sunt oferite in mod gratuit de personal experimentat si calificat, personal ce face parte din echipa Teletrade. Daca am reusit sa va starnesc interesul, atunci nu ezitati si aflati mai multe detalii referitoare la acest domeniu de activitate prin accesarea platformei online Teletrade. Toate serviciile companiei va sunt afisate si descrise amanuntit pe pagina web mentionata, accesul la aceste servicii realizandu-se usor si rapid prin intermediul unei interfete intuitive chiar si pentru cei ce nu au mai utilizat un calculator pana acum.

Nu uitati, pentru a deveni un broker de succes alegeti serviciile de specialitate oferite de compania Teletrade.

Teletrade, date de contact

București

Adresă: Str. Dr. Iacob Felix 49

Phone: +4 031 432 75 25

E-mail: support@teletrade.eu

how to get to

Dealing desk

Phone: +357 22 50 31 60

E-mail: dealingdesk@teletrade.com.cy

Customer support

Phone: +357 (22) 514442

E-mail: support@teletrade.eu

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.