TeleTrade – suportul de care ai nevoie pentru tranzactii bursiere sigure

Vreti sa colaborati cu tranzactii bursiereo firma specializata in tranzactii bursiere pentru a putea si dumneavoastra sa castigati bani rapid si usor de pe pietele financiare? Cauti o metoda facila de tranzactionare bursiera? Foarte simplu! Compania bucuresteana TeleTrade reprezinta exact ceea ce aveti nevoie, specialistii firmei fiind capabili sa va invete, ajute si sa realizeze analize obiective cu privire la tranzactionarea bursiera.

Cu ce se ocupa firma TeleTrade si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Infiintat in anul 1994, Grupul mondial TeleTrade este un adevarat lider mondial, fapt dovedit de cele peste 200 de filiale aflate in 22 de tari. La nivel european, Grupul TeleTrade este una dintre cele mai mari firme ce ofera clientilor o intreaga gama de servicii in concordanta cu standardele de calitate la nivel mondial.

Distinctiile obtinute la nivel mondial (spre exemplu, “Brokerul anului in 2010) atesta faptul ca Grupul TeleTrade este o reala putere pe piata bursiera din intreaga lume.

Clientii filialei romanesti TeleTrade pot beneficia de cursuri gratuite de tranzactionari bursiere, in cadrul carora vor invata totul despre aceasta activitate. Doritorii pot urma cursurile gratuit, atat la sediul firmei din Bucuresti, cat si online, pe platforma firmei TeleTrade. Cursantii vor fi sprijiniti si indrumati de brokeri cu experienta de peste 10 ani in acest domeniu, astfel ei avand posibilitatea sa invete de la cei mai buni.

TeleTrade Romania vine in sprijinul clientilor oferindu-le un pachet complet de servicii, dintre care amintim urmatoarele:

  • Organizarea seminariilor, training-urilor, cursurilor si masterclass-urilor in domeniul tranzactionarii pe pietele financiare;
  • Flux de stiri, analize si prognoze pe pietele finaciare internationale cu referire la evolutia cotatiilor actiunilor de pe principalele burse, cursurilor de schimb valutare pentru cele mai tranzactionate valute, pretul petrolului si al aurului;
  • Servicii speciale de tranzactionare pentru clientii cu rang VIP sau VIP Platinum;
  • Acces la tranzactionare pe pietele financiare internationale prin platforma Metatrader 4 si Metatrader 5;

Tranzactia bursiera, conform definitiei, reprezinta totalitatea actiunilor de vanzare – cumparare realizate pe bursa, dar si in afara acesteia, sub forma unor actiuni speciale care, ulterior, sunt consemnate prin piata bursei;

Orice piata bursiera pentru a putea functiona are nevoie de aceste actiuni de tranzactionare, piata depinzand de volumul si valoarea tranzactiilor.

Participantii la tranzactiile bursiere sunt: ofertantii, investitorii, societatile comerciale si societatile care gestioneaza portofolii de valori imobiliare.

Tranzactiile bursiere, in functie de momentul in care schimbul efectiv are loc se impart in:

  • Tranzactii la vedere – schimbul efectiva de valute si devize se consuma in maxim 48 de ore de la perfectarea acordului;
  • Tranzactii in marja – se pot efectua operatiuni de vanzare / cumparare chiar daca nu se dispune de toti banii necesari;
  • Vanzari scurte;
  • Tranzactii cu lichidare imediata;
  • Tranzactii la termen ferm.

TeleTrade va pune la dispozitie un sistem prin care puteti efectua astfel de tranzactii bursiere, itranzactii bursieren mediul online, prin intermediul aplicatiilor MetaTrade 4 si MetaTrader 5. Puteti cumpara sau vine utilizand calculatorul personal sau pe cel de la birou. Astfel, aceasta metoda devine foarte facila, eficienta si rapida.

Date de contact:

Denumirea firmei: TeleTrade Bucuresti.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre sistemele de videointerfonie accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=4078 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.