TeleTrade te invata cum sa devii un trader de succes!

Cursuri-de-trader-tdIUoDoreste-ti, invata, castiga! Este timpul pentru o schimbare majora in viata ta. Intra intr-un mediu antrenant si plin de oportunitati financiare: fi jucator pe piata bursiera. Simplu si rapid. Tranzactiile realizate pe bursa valutara internationala reprezinta o alternativa eficienta de a castiga bani, ce vine in intampinarea celor care doresc sa-si mareasca considerabil  veniturile, intr-un mod rapid, fara riscuri si fara investitii.

Daca iti doresti sa descoperi toate secretele pietei bursiere, TeleTrade, una dintre cele mai mari companii din Europa si Asia, ce ofera clientilor o intreaga gama de servicii in concordanta cu standardele de calitate la nivel mondial, iti ofera sprijinul de care ai nevoie. Astfel, prin intermediul cursurilor de tranzactionare, ce sunt oferite gratuit, atat incepatorii cat si profesionistii in domeniu vor avea oportunitatea de a invata cu adevarat cum sa devina un trader de succes. Ceea ce la prima vedere pare un domeniu dificil, bursa de valori este un mediu in care poate activa orice persoana motivata sa castige si sa faca un prim pas spre o viata prospera.

Termenul ¨bursa¨se refera la locul unde se vand si se cumpara titluri de valoare, ca de exemplu, actiunile si obligatiunile. In plus, bursa nu este neaparat un spatiu fizic, ci reprezinta de cele mai multe ori o retea electronica ce permite executarea rapida a tranzactiilor. Pe de alta parte, tranzactiile bursiere se deruleaza intr-o maniera transparenta, motiv pentru care atat cumparatorii cat si vanzatorii au acces permanent la informatiile referitoare la pret. Mai mult decat atat, bursa este o piata organizata in sistem de autoreglementare, in sensul ca tranzactiile se realizeaza conform unor principii, norme si reguli cunoscute si respectate de catre toti participantii. Nu pot fi tranzactionate la bursa decat valori sau marfuri pentru care exista concurenta libera, pentru care oferta provine de la un numar suficient de mare de ofertanti, iar cererea este solvabila si relativ constanta.

Pe piata valutara se poate obtine profit atat din aprecierile unei valute cat si din deprecierea sa, motiv pentru care indiferent de directia in care se misca piata, vor exista oportunitati de castig, chiar si in timp de recesiune economica. Cu alte cuvinte, pe piata valutara se poate castiga indiferent de conditiile de piata. In plus, nu este nevoie de investitii mari pentru a obtine castiguri mari, ci din contra, cu investitii mici, poti obtine sume de patru ori mai mari. Pentru toate acestea nu este nevoie decat de un depozit in marja care sa acopere fluctuatiile.

Cu TeleTrade inveti cum sa tranzactionezi, cum sa te protejezi de inflatie si cum sa prognozezi miscarile pretului, totul eficient, simplu si gratuit! Astfel, TeleTrade iti ofera cursuri de trader, atat online, cat si cursuri organizate la sediu, dar si informatii pentru toate nivelele de cunostinte, indiferent ca esti incepator ori profesionist. In plus, cu noi ai oportunitatea de a invata de la cei mai buni, pentru ca seminariile sunt sustinute de traderi cu peste 18 ani de experienta pe piata Forex, ce mai mare piata valutara din lume, cu un volum al tranzactiilor de aproximativ 3.000 miliarde dolari americani pe zi. Este o sansa de care trebuie sa profiti, asa ca inscrie-te acum. Pentru mai multe informatii acceseaza pagina noastra de internet www.teletrade-dj.ro si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.