Telsat Systems: Sisteme de supraveghere video specializate in Bucuresti

Siguranta familiei sau a afacerii dumneavoastra trebuie sa fie pe primul plan, indiferent de inprejurari sau de situatia materiala de care dispuneti. Solutii se pot gasi oricand, in functie de bugetul disponibil fiind accesibile o gama larga de produse ce se pot utiliza pentru monitorizarea activitatilor sau pentru sporirea sigurantei si securitatii. Asadar, daca sunteti posesorul unei companii ce isi desfasoara activitatea pe o proprietate privata, sau in interiorul unui bloc de birouri, sau daca doriti sa oferiti un plus de siguranta locuintei dumneavoastra, atunci alegeti sistemele de supraveghere video distribuite de Telsat Systems Bucuresti.

telsatSistemele de supraveghere video pot oferi siguranta si protectie prin simpla prezenta, acestea semnaland potentialilor infractori faptul ca imobilul este protejat si supravegheat. Aceste sisteme sunt usor de instalat, fiind utile in orice domeniu de activitate si in orice tip de locuinta, fie ca ne referim la o casa de vacanta, o locuinta proprie, o hala industriala, spatiu comercial sau un bloc de birouri. Prin intermediul sistemelor de supraveghere video aveti acces la inregistrarile video ale zilei curente sau ale zilelor ce au trecut, intr-un mod usor si rapid.

Aceste sisteme se pot folosi si in afara ariei de siguranta si protectie. Spre exemplu, la locul de munca le puteti folosi pentru a urmari indeaproape activitatea angajatilor si nivelul de implicare al acestora in procesul de munca. Acasa, aceste sisteme pot supraveghea activitatea bonei care se ocupa de copiii dumneavoastra sau a altor persoane ce au acces direct la bunurile locuintei. Utilitatea unui sistem de supraveghere este extinsa, accesul la internet facilitand urmarirea in timp real a diverselor activitati ce necesita o atentie sporita.

Telsat Systems este o companie cu sediul in Bucuresti ce isi desfasoara activitatatea in domeniul sigurantei si al protectiei. Firma produce, distribuie, monteaza si intretine sisteme de supraveghere video avansate, de cea mai inalta tehnologie si calitate. Sistemele sunt de mai multe tipuri in functie de nevoi, ceea ce inseamna ca puteti alege solutiile ce se potrivesc cel mai bine necesitatiilor dumneavoastra. Montajul se realizeaza de personal calificat ce detine o vasta experienta in acest domeniu.

Sistemele de supraveghere video sunt alcatuite din camere video, sursa de backup si digital video recorder (DVR). Toate datele sunt salvate pe un hard disk, iar daca o conexiune la internet este disponibila, datele inregistrate pot fi accesate direct pe calculatorul dumneavoastra personal.

Telsat Systems asigura cele mai bune servicii in ceea ce priveste montarea si intretinerea sistemelor de supraveghere video. Acestea vin cu garantie proprie, in caz de probleme sau defectiuni Telsat Systems asigurand asistenta tehnica prompta necesara. Telsat Systems ofera service si pentru sisteme de securitate deja instalate si functionale, in Bucuresti si in imprejurimi. Tarifele practicate sunt avantajoase si disponibile in functie de sistemul ales sau de cerintele impuse de catre beneficiari. Pentru o oferta de pret contactati un reprezentant Telsat Systems, sau accesati site-ul oficial al companiei.

Prin intermediul paginii web puteti vizualiza si lista extinsa a serviciilor de siguranta oferite de personalul Telsat Systems, precum si portofoliul de clienti sau proiectele deja executate.

Telsat Systems, date contact:

Telefon: 0722.661.575
Telefon: 0745.158.375
E-mail: office@tlsat.ro
Yahoo e-mail: telsatsystems@yahoo.com

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.