Tendinte mobila tineret la comanda in 2015

Tendinte mobila tineret la comanda in 2015O familie cu un “puber” sau un adolescent in sanul ei este o familie aflata in furtuna. Nu o spunem noi, ci psihologii. Si pentru ca articolul de fata nu se refera la psihologia tinerilor din ziua de astazi, ci la mobila tineret la comanda, haide sa aflam impreuna care sunt tendintele in 2015 in ceea ce priveste amenajarea unei camere pentru tineri, si cum trebuie sa arate o mobila asa incat aceasta sa fie nu doar utila, dar sa si placa, in primul rand, tanarului sau tinerei tale.

Nu este o misiune usoara, recunoastem, insa efortul va merita in cele din urma cand apele se vor calma si fiecare membru al familiei tale isi va gasi linistea si refugiul in propria camera mobilata dupa gustul si personalitatea proprie.

Ce se poarta in 2015 in materie de mobila tineret la comanda?

 

Fara nicio indoiala, tinerii sunt critici deosebit de duri si ti-o spun verde-n fata daca ceva nu le place. La fel sta treaba si cu mobila pentru camera lor. Si ai face bine sa mergi impreuna cu ei la cumparaturi pentru ca adolescentul tau sa fie incantat de mobila si de camera sa.

Insa, ca o recomandare, mobila pentru tineret trebuie facuta la comanda. De ce? Deoarece doar asa ii poti pune in aplicare ideile tanarului, il poti face partas la “construirea” propriului cuib de relaxare, iar acest fapt va conta foarte mult pentru el. In plus, doar o mobila realizata la comanda se va potrivi exact pe dimensiunile incaperii si pe nevoile tanarului.

Insa in materie de moda si de tendinte, ce se mai poarta in 2015, caci 2014 este deja la fine si tu vrei ceva cat mai proaspat si mai modern? In primul rand, se poarta mobila practica, functionala, cu multe rafturi si sertarase pentru depozitarea lucrurilor. Liniile trebuie sa fie simple, elegante si moderne in acelasi timp. Mobilierul nu trebuie sa fie incarcat, ci trebuie sa fie echilibrat, respectand intocmai sugestiile tinerilor.

In functie de varsta copilului si de sexul lui poti opta pentru anumite culori. In continuare sunt preferate nuantele tari, “vii”, vesele si puternice, care energizeaza inca de la prima privire.

Chiar daca mobila pentru tineret trebuie sa fie ergonomica, sa nu uiti ca accesoriile conteaza foarte mult. Perdele, covoare, asternuturi si diverse pernute, scaune si un birou in acelasi ton, toate acestea vor completa camera de vis a unui tanar.

Mobila tineret la comanda de la Mobiladoro

 

Mobila pentru tineret este ideal sa fie facuta la comanda; motivele le-am expus deja. In ajutorul tau vine Mobiladoro din Bucuresti care are o echipa de specialisti gata in orice Tendinte mobila tineret la comanda in 20151moment sa realizeze mobila perfecta pentru tanarul tau.

Design-ul mobilei, culorile si materialele sunt alese impreuna, Mobiladoro adaptandu-se perfect cerintelor si necesitatilor tale si ale copilului tau. De regula se utilizeaza MDF-ul si PAL-ul, si poti opta pentru materiale varianta lucioasa sau mata, pentru mobilier lacuit sau infoliat.

Iar cat priveste preturile, acestea sunt mai mult decat atractive, incluzand si transportul mobilei si montarea ei, pentru capitala si imprejurimi.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege mobila tineret la comanda de la Mobiladoro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mobiladoro? Pentru detalii, suna la numarul 0724-504.434, 0785-263.765 si 0757-955.635 sau trimite un e-mail pe adresa officemobiladoro@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.