Tendintele anului in materie de amenajari: usi din sticla! Partenerul ideal – Soral Technik!

63_190Romanul este obisnuit cu usi cat mai trainice: din lemn, metal, mai putin cu usi din sticla. Acestea sunt considerate periculoase, fragile, cu alte cuvinte, inutile. La prima aruncare de piatra, ar trebui sa se sparga in mii de bucatele, si hotii sa intre lejer in locuinta sau in cladirea de birouri. Insa lucrurile nu stau chiar asa. In ultimii ani, tehnologia a evoluat destul de mult astfel incat expertii au gasit solutii adecvate pentru persoanele care vor o solutie eleganta, rafinata, interesanta, dar si rezistenta in materie de amenajari interioare -usile de sticla. Compania Soral Technik va ofera usi din sticla la cele mai bune preturi, care intrunesc cele mai inalte standarde ale calitatii la momentul actual!

Soral Technik – furnizorul numarul 1 de usi de sticla din Romania

Atunci cand facem referire la usi din sticla, ne gandim la un obiect de decoratiune interioara extrem de fragil, care nici pe departe nu ne-ar oferi siguranta de care avem nevoie. Insa se poate sa ne inselam in aceasta privinta. Usile din sticla dau o nota aparte decorarii spatiului din birou sau din locuinta, fiind ceva unic, ce nu exista chiar in fiecare casa, un stil aparte care urmareste noile tendinte in design interior, tinand cont de tehnicile moderne. Soral Technik va ofera posibilitatea de a alege usi din sticla dintr-o gama foarte variata, de la usi de sticla dlisante si batante, cu actionare manuala, la usi din sticla automate, clare sau mate, colorate, simple sau personalizate cu diverse logo-uri sau sigle.

Usile din sticla au sisteme de incuietori usor de folosit, cu multiple posibilitati de pozitionare si atasare, iar in ceea ce priveste elementele de feronerie, acestea au un design incredibil din inox. Mai mult decat atat, usile din sticla sunt perfecte si pentru spatiile comerciale, unde se pot realiza chiar si vitrine din sticla securizata, cu profile din aluminiu si imbinari cu coltare din PVC sau profil metalic. Usile din sticla sunt utile deoarece reusesc sa pastreze senzatia de spatalitate, sa mentina iluminarea naturala si sa fie deopotriva un element de decor, dar si foarte util al amenajarii locuintei sau biroului dvs.

De ce usi din sticla de la Soral Technik?

            Usile din sticla din oferta Soral Technik pot fi glisantte sau batante. Usile glisante din sticla sunt ideale pentru compartimentarea intre mai multe incaperi. Acestea pot fi montate pe perete sau pe tavan, nu ocupa foare mult spatiu, iar eleganta si rafinamentul sunt cele mai importante caracteristici ale acestora. Pe de alta parte, puteti alege din oferta Soral Technik si usi batante din sticla, simple, duble, sau cu supralumina, cu parte laterala fixa, si combinatiile sunt numeroase. Usile batante din sticla se pot deschide in ambele directii, se pot utiliza chiar si in zonele cu umiditate crescuta, si pot fi montate practic oriunde. Apelati la profesionistii Soral Technik pentru usi din sticla pe placul dvs.!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.