Terapii moderne: tratament si relaxare la spa

Terapii moderne tratament si relaxare la spa - jacuzzi
In zilele noastre, nimeni nu scapa de stres si de efectele negative ale acestuia. Insa in toata aceasta agitatie cotidiana putem gasi si o oaza de liniste si de relaxare. Macar din cand in cand, daca altfel nu se poate. Astfel poti apela cu incredere la terapiile moderne. Iar dintre cele mai cunoscute metode de relaxare, energizare si sanatate sunt terapiile SPA.

Semnificatia si istoria Spa-ului

In primul rand Spa se refera la o stare de relaxare totala, este un tratament de rasfat al trupului si al sufletului. SPA este de fapt abrevierea unei expresii latine. Aceasta expresie este Sanitas Per Aquam si semnifica Sanatate prin apa. Deci locul unde se desfasura tratamentul SPA, in trecut, era apa. Romanii au dezvoltat un adevarat cult al bailor termale si l-au raspanit in lumea intreaga.

Astfel acest concept a ajuns pana pe teritoriul Belgiei, de astazi, care a dat chiar denumirea Spa unui oras. Orasul Spa a fost o statiune baleneara foarte cunoscuta inca de pe timpuri. In zona se intalnesc foarte multe izvoare minerale, ce dateaza inca de pe vremea romanilor. Insa abia in Evul Mediu acestor izvoare le sunt recunoscute pe deplin proprietatile vindecatoare. Vizitele la Spa raman un apanaj al celor bogati.

In zilele noastre situatia s-a schimbat, din fericire, si accesul intr-un centru spa ii este permis oricui. Preturile variaza astfel incat oricine isi poate permite macar cateva minute de relaxare.

In cadrul tratamentelor spa intalnesti urmatoarele:

– Jacuzzi;
– Sauna;
– Hammam;
– Masaj;
– Servicii de infrumusetare;
– Tratamente corporale;
– Manichiura;
– Pedichiura;
– Hidroterapie;
– Meloterapie;
– Aromoterapie;
– Fitoterapie;
– Cromoterapie;
– Fitness;
– Impachetari;
– Diverse ritualuri, care sunt compuse din mai multe tratamente.

Beneficiile tratamentelor de tip spa si wellness:erapii moderne tratament si relaxare la spa - sauna

– Iti imbunatatesc sanatatea;
– Iti confera buna dispozitie si relaxare;
– Te ajuta la slabit;
– Elimina celulita;
– Au efect benefic asupra pielii si a tenului;
– Reduc tensiunea arteriala;
– Combat insomniile;
– Elimina depresiile;
– Sunt energizante;
– Te scapa de stress;
– Stimuleaza circulatia sanguina;
– Te scapa de durerile musculare;
– Ajuta in perioada de convalesecenta;
– Elimina toxinele.

Un astfel de centru este Centrul SPA Predeal, care apartine Hotelului Belvedere. Acesta a fost construit in anul 1974 si a devenit, in timp, unul dintre cele mai cautate hoteluri de pe Valea Prahovei. In anul 2003 Hotelul Belvedere si-a schimbat infatisarea, s-a innoit si s-a modernizat, insa si-a pastrat standardele de calitate si respectul fata de clientii sai.

Este un hotel de 3 stele, care iti pune la dispozitie 135 de camere, toate oferindu-ti servicii de room service, internet wireless, telefon, TV si mini-bar.
Terapii moderne tratament si relaxare la spa impachetareAici poti si servi masa intr-un mediu linistit. Hotelul Belvedere iti pune la dispozitie preparate si specialitati romanesti de buna calitate, care pastreaza traditia si respectul pentru mancarea facuta in casa.

Seara te poti odihni pe terasa, admirand privelistea ce-o ofera Muntii Bucegi.

Exista si pachetul Business Travel, care iti pune la dispozitie o sala de conferinte, 5 sali de conferinta si o sala multifunctionala.

De asemenea Hotelul Belvedere are grija si de relaxarea clientilor sai printr-un centru Spa, care contine jacuzzi, sauna, hammam, baie romana, fitness si masaj.

In central Spa Belvedere vei avea parte de tot confortul pe care ti-l doresti, vei beneficia de liniste, relaxare si armonie. Astfel, dupa un tratament spa vei simti ca ai intinerit si vei putea sa te ocupi si de restul activitatilor zilnice.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.