Termoflux Oradea – partenerul ideal in domeniul izolatiilor

TermofluxLucrari de termo si fono izolatii cu celuloza, prin intermediul sistemului Isocell, solutii inovative si eficiente de izolare, indiferent de tipul constructiei – iti sunt oferite de compania oradeana Termoflux !.

Izolarea termica si fonica este realizata la cele mai inalte standarde de calitate, materialul folosit cu precadere fiind celuloza. Avamtajele sunt multiple, de la protectia fonica si termica, pana la rezistenta la umiditate si absorbtie, dar si la cea de ardere. Un atu important il reprezinta costurile de incalzire, care sunt cu pana la 80% mai reduse, comparativ cu celelalte sisteme de izolare. Si asta deoarece celuloza este de cinci ori mai eficienta decat polistirenul, si de opt ori decat vata minerala.

Celuloza se aplica destul de simplu, ea fiind realizata din ingrediente 100 % naturale, reciclabile. Produsul este supus permanent controlului calitatii, el raspunzand cu brio tuturor necesitatilor de izolare. Pentru a face fata procesului de izolare, celuloza este trecuta prin mai multe etape: sortare, tratare, macinare si impachetare. Izolatia cu celuloza este foarte eficienta, ea fiind realizata de catre specialistii companiei Termoflux prin intermediul sistemului Isocell.

Isocell este producatorul celulozei ca material de izolare, aceasta oferind protectie ridicata la ardere si protectie fonica destul de ridicata. In plus, este un material impermeabil, utilizarea sa ducand la economii de pana la 80%. Solutia Isocell de izolatie iti ofera cea mai buna valoare pe timpul iernii, ea fiind in topul calitatii si in sezonul calduros. Termoflux 1

Celuloza se poate folosi pe toate suprafetele, ea aplicandu-se pe un singur strat si nu necesita manipularea materialelor de izolatie in locul de aplicare. Celuloza se prelucreaza rapid, nu necesita loc de depozitare, este un produs reciclabil, contine aditivi pur naturali fiind impregnata cu saruri borice si implica o minima energie la producere.

Tehnicile de prelucrare Isocell includ umplerea libera, suflarea deschisa, cu furtunul, cu duze, cu lanseta si pulverizarea, pentru fiecare proiect ori varianta existand cate o solutie de calitate. Izolarea intre grinzi se face relativ usor, fara complicatii prin umplere libera.

Cea mai facila si eficienta metoda pentru obtinerea unei izolatii etans la tavane si podele o reprezinta suflarea directa, respectiv aplicarea ideala pentru izolarea mansardelor. In acest caz umplerea cavitatilor si izolatia intre capriori se face prin suflarea cu furtunul sau cu duza, toate spatiile goale fiind umplute cu densitatea dorita.

Demn de semnalat este faptul ca sistemul de izolatie Isocell nu prezinta rebuturi, umplerea se face fara rosturi, iar prelucrarea este una rapida, la dimensiunile dorite.
Materialul este foarte rezistent la umiditate, avand capacitatea ridicata de absorbtie. Isocell poate fi aplicat si pe lemnul ud, poate absorbi umezeala in fibra, eliminand-o in acelasi timp.  Prezinta protectie ridicata la ardere, dar si protectie fonica ridicata.

Avantajele izolarii cu celuloza :

  • Protectia ridicata la ardere
  • Protectie fonica ridicata
  • Impermeabilitate
  • Deschidere la difuzie
  • Valoarea cea mai buna de izolatie pe timpul iernii
  • Rezistenta ridicata la caldura (decalaj de faza)
  • Material de izolatie pentru toate suprafetele, chiar si la diferite grosimi de izolatie se foloseste un singur material, care se aplica fara mai multe straturi.
  • Este un produs reciclabil, continand aditivi pur naturali
  • Necesita o energie minima la producere , cu 33% mai mica decat cea in cazul spumei poliuretanice

Termoflux 2Celuloza  confera izolatiei rezistenta si calitate superioara, prin caracteristicile sale speciale: structura de fibra, densitatea mare, capacitatea de absorbtie a umiditatii si impregnarea cu saruri borice.

Producerea celulozei ca material de izolare implica sortarea maculaturii, tratarea, macinarea, impachetarea, paletizarea si infolierea, produsul final fiind simplu de depozitat si usor de folosit.

Acasa sau la sediul afacerii tale, opteaza pentru izolatii termice si fonice de calitate, cele mai avantajoase de pe piata! Alege partenerul ideal in izolare, alege Termoflux Oradea !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.