Termoizolatii

termoizolatii

Unele dintre cele mai importante caracteristici ale oricarei locuinte este confortul termic. In interiorul casei dumneavoastra trebuie sa existe o temperatura constanta, chiar daca este iarna, vara, primavara sau toamna. Acest lucru poate deveni o problema si poate fi foarte greu de realizat fara existenta unui sistem de termoizolatii executat in modul cel mai corect posibil. De asemenea, trebuie sa se tina cont de cativa factori foarte importanti, ca echipa care executa lucrarea, calitatea materialelor si echipamentele utilizate. Daca nu se tine cont de toate aceste lucruri, operatiile de termoizolatii vor fi realizate intr-un mod necorespunzator si nu vor rezista in timp, iar bugetul dumneavoastra va avea de suferit.

 

Rolul termoizolatiilor

Imbunatatirea confortului termic din locuinte se realizeaza in primul rand prin lucrari de termoizolatii aplicate de la fundatie pana la acoperis. Acest mod de aplicare este cel mai corect si eficient, fiind aplicat in final ca la carte. Sistemele de termoizolatii au scopul de a impiedica transferul de aer dintre mediul exterior si cel din interiorul locuintei dumneavoastra. In acest mod nu se mai inregistreaza costuri uriase ale resursele energiei electrice, prin pierderile de caldura. Pentru executarea de termoizolatii trebuie sa se utilizeze variate tipuri de polistiren sau se poate opta si pentru vata bazaltica in functie de zona care va fi izolata.

 

Clasificarea termoizolatiilor

Lucrarile de termoizolatii sunt un proces complex care se realizeaza printr-o serie de factori, care prezinta unele avantaje locuintei dumneavoastra. Astfel, lucrarile de termoizolatii se pot clasifica in mai multe tipuri, in functie de necesitatile si cererile clientului. Un prim tip de termoizolatii se poate realiza foarte bine cu ajutorul polistirenului. Acest gen de material se poate folosi la interior, dar si la exterior. In plus, se pot alege dimensiunile placilor si trebuie sa aveti in vedere performanta pe care doriti sa rezulte in urma executarii lucrarilor. Tipurile de termoizolatii cu vata minerala se afla in varful preferintelor constructorilor din cauza faptului ca are proprietatea de a transfera umiditatea din interiorul incaperilor catre mediul exterior. Lucrarile de termoizolatii cu celuloza ofera o eficienta mult mai mare, insa sunt mai scumpe decat tipurile de termoizolatii obisnuite. Exista si termoizolatii cu canepa care asigura un transfer optim de caldura. Un alt gen de termoizolatii care da un randament garantat sunt cele cu spuma poliuretanica. Aceasta este considerata una dintre cele mai eficiente metode de termoizolatie din cauza faptului ca ofera o termoizolatie lipsita de imbinari, fiind rezistenta la temperaturi extreme, poate fi aplicata pe orice tip de suprafata, are o aderenta inedita si poate acoperii orice gen de fisuri aflate pe diverse suprafete. Un alt tip de termoizolatii sunt cele realizate cu vopsea Thermo Top de catre compania Euro Plastic. Are proprietatea de a reflecta razele solare, dar si pe cele infrarosii. De asemenea, vopseaua are rolul de a rezista la vaporii de apa, previne aparitia mucegaiului si confera un aspect estetic deosebit locuintei dumneavoastra.

 

Termoizolatii de calitate superioara prin Euro Plastic

Euro Plastic este compania formata din cea mai buna echipa de profesionisti care au rolul de a executa lucrari de termoizolatii eficente, de durata si care indeplinesc asteptarile oricarei persoane.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.