Termoizolatiile care se ridica la cele mai inalta standarde europene

termoizolatii

Termoizolatiile sunt lucrarile care au o importanta capitala pentru orice cladire. Cu totii ne dorim in interiorul propriilor locuinte sa ne bucuram de un confort sporit, ei bine, cu ajutorul termoizolatiilor avem parte de confortul dorit. In lipsa termoizolatiei aplicate corect, caldura din interiorul locuintei noastre se poate pierde considerabil prin intermediul peretilor. Nu ca nu ar fi suficient, dar acest fapt atrage dupa sine cheltuieli mari pe caldura care se pierde. Daca nu vreti sa fiti si dumneavoastra una din persoanele care se confrunta cu aceste probleme, va invitam sa va informati in paragrafele ce urmeaza cu privire la importanta termoizolatiilor in locuinta dumneavoastra.

Tipuri de termoizolatii

Termoizolatiile cu spuma poliuretanica sunt in topul preferintilor clientilor. Acestea sunt considerate ca fiind solutia de termoizolatie cea mai potrivita, spuma poliuretanica este cea care se afla pe primul loc in fata altor metode clasice. Nu intamplator ea se afla astazi in topul preferintelor clientilor din intreaga lume, ci in urma unor teste acreditate.

Avantajele termoizolatiilor cu spuma poliuretanica sunt nenumarate. Dintre cele mai des intalnite sunt: furnizarea unei termoizolatii perfecte, rezistenta la temperaturi externe, densitate mult mai mare decat a polistirenului, aplicarea se face pe orice suprafata indiferent de natura materialului din care este facuta avand o aderenta ideala, acopera perfect orice fisura, mai mult decat atat avantajele termoizolatiei cu spuma poliuretanica continua prin aceea ca sunt rezistente in timp iar costurile sunt reduse.

Termoizolatiile cu vopsea Thermo Top, este o tehnologie moderna care este reprezentata de vopseaua Thermo Top. Aceasta vopsea poate reflecta cu usurinta razele soarelui, fapt ce duce la obtinerea unui confort sporit in interiorul locuintelor pe timpul verii.

Mai mult decat atat,  termoizolatiile cu vopsea Thermo Top, au rolul de hidroizolatie datorita rezistentei crescute la nelipsitii vaporii de apa, prevenind cu usurinta aparitia nedoritului mucegai.

Materiale cu care lucram in realizarea celor mai bune si calitative modele de termoizolatii, au facut multumiti de-a lungul timpului milioane de clienti, care ne-au creat un renume si ne-au transformat in cea mai apreciata si iubita companie din tara noastra. Scopul pe care l-am avut inca de la inceputul lansarii noastre pe piata si il v-om avea tot timpul, este acela de a raspunde cu aceeasi promtitudine si performanta cerintelor exigente.

Suntem constienti ca satisfacerea clientilor nostri este singura cale sigura spre un succes garantat. Astfel ca mergand tot timpul pe aceasta premiza, am reusit performanta de care ne bucuram in prezent.

Suntem compania care ofera incredere si garantia satisfactiei. Indiferent de conditiile atmosferice, compania EUROPLAST, garanteaza pentru lucrarile care le executa.

Magazinul nostru online  www.europlastic.ro, a fost special conceput pentru a economisi clientii noastri cea mai importanta resursa si anume timpul. La magazinul nostru puteti gasi produse de cea mai buna calitate dar si un personal calificat care va va informa.

Daca si dumneavoastra va doriti un mediu ambiant, confortabil si mai mult decat atat, va doriti sa reduceti costurile ridicate in ceea ce priveste consumul de energie pentru sistemele de incalzire, atunci executarea lucrarilor de termoizolatii, este pasul urmator pe care trebuie sa il faceti!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.