Tevi otel fara sudura comercializate in Romania de firma galateana Valro Trade

a34887b7310865958a6ba4242bb0b8c2O data cu dezvoltarea de aplicatii diverse din domeniile energetic, nuclear, exploatare si distributie petrol si gaze, precum si din industria constructoare de masini, a sporit si cererea pentru tevi otel fara sudura. Exista cateva companii specializate in comertul cu acest tip de tevi, iar una dintre ele este firma Valro Trade, cu sediul in Galati.

Activitatea de comert a celor de la Valro Trade cuprinde tevi otel fara sudura, dar si tevi sudate elicoidal si longitudinal. Respectarea certificarilor europene, dotarea cu echipamente corespunzatoare, preturile bune si personalul bine pregatit propulseaza Valro Trade in topul celor mai buni furnizori de tevi din Romania.

Rezistenta mai mare pentru tevi otel fara sudura

Tevile de otel fara sudura sunt automat mai rezistente decat tevile clasice. Rezistenta marita se datoreaza lipsei oricarui punct de sudura pe intreaga suprafata.

La Valro Trade gasim diverse modele de tevi otel fara sudura. Ele se impart in doua mari categorii: tevi din otel fara sudura utilizate la presiune si tevi din otel fara sudura laminate la cald. In functie de destinatie si utilizare, tevile sunt alese fie din gama celor trase la rece, fie din cele laminate la cald. Aplicatiile tevilor din otel fara sudura sunt destul de multe si cuprind utilizari in industria energetica si nucleara, in chimie si petrochimie, in domeniul constructiilor de masini si a constructiilor industriale, precum si in industria de petrol si gaze.

Tevile din otel fara sudura laminate la cald sunt de obicei destinate utilizarii in constructii mecanice generale si auto. Ele mai pot fi de tipul tevi-conducta si tevi-extractie.

Tevile din otel fara sudura utilizate la presiune pot fi fabricate din otel nealiat si aliat sau din otel cu granulatie fina. Destinatiile diverse impun un anumit tip de tevi.

La Valro Trade sunt disponibile tipuri variate de tevi otel fara sudura. Detalierea pe larg a produselor este disponibile pe site-ul lor: http://www.valrotrade.ro/produse.

Experienta Valro Trade pe piata ca si furnizor de tevi otel fara sudura

Experienta Valro Trade pe piata din Romania incepe in anul 2003. Principala activitate este comercializarea de produse metalurgice. Produsele de baza comercializate sunt tevile fara sudura laminate la cald si la rece. Alaturi de aceste produse, Valro Trade comercializeaza si tevi clasice sudate longitudinal si elicoidat solicitate in diverse domenii industriale.

Consecventa pe piata si mentinerea imaginii de furnizor de top pe piata metalurgica se datoreaza in primul rand tratarii cu profesionalism a produselor si a comenzilor primite din partea clientilor. Specialistii Valro Trade sunt pusi la punct cu tot ceea ce inseamna avans tehnologic in domeniu, dar si cu standardele internationale aplicabile produselor comercializate. De aceea, clientii se bucura intotdeauna de produse certificate si competitive pe orice piata. Clientii Valro Trade vor obtine prin produsele achizitionate si beneficii conexe ce decurg din nivelul calitatii lor, dar si din profesionalismul angajatilor Valro Trade. In beneficii conexe se includ si costuri mai mici, riscuri reduse si flexibilitate mai mare.

Comenzile de tevi se pot transmite catre Valro Trade la sediul din Galati, de pe strada Buzdugan nr 2760 sau la telefoanele 0745 575 213 si 0728 575 213.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.