Tevi sudate rotunde de la Senal Com – Pentru fluide si gaze naturale

caea1e2e8516ac21dd3cb1a39b8728f2Comandati tevi sudate rotunde din oferta companiei Senal Com! Veti beneficia de un lucru de calitate foarte buna, realizat de producatori cu traditie in domeniu!

Oferta la tevi sudate rotunde

In orice parte a tarii a-ti locui, puteti comanda oricand tevi sudate rotunde din oferta firmei Senal Com! Acest distribuitor va va asigura un produs de calitate superioara, la pret avantajos pe piata de profil.

In functie de aplicatia pentru care aveti nevoie, adica implicit tinand cont de necesitatile mecanice existente, Senal Com va pune la dispozitie tevi sudate rotunde elicoidal sau longitudinal. Cele din a doua categorie, spre exemplu, sunt disponibile cu dimensiunile 0.5-50mm (WT) si 17.2-1340mm (OD). Se folosesc, in general, in loc de conducte sau in scopuri structurale. Prin ele pot fi transportate fluide si gaze naturale, fiind potrivite pentru crearea unui sistem foarte eficient.

Despre tevi sudate rotunde trebuie spuse urmatoarele lucruri:

– sunt realizate din otel;

– cele sudate longitudinal sunt necesare pentru specialistii care realizeaza instalatii de incalzire si de transport al agentului termic, pentru cei care monteaza instalatii tehnologice ori retele pentru transportarea apei calde si apei reci. Bineinteles, cand vine vorba de agent termic, este necesar ca aceste tevi sudate rotunde sa nu depaseasca o anumita presiune;

– pot fi utilizate pentru o retea supraterana de distributie a gazelor naturale;

– au un strat de protectie anticoroziva, astfel incat sa reziste cat mai mult timp si pentru a nu fi afectat produsul care e transportat prin ele;

– inainte de a fi comercializate si utilizate pentru diverse aplicatii, aceste tevi sudate rotunde sunt supuse unor teste amanuntite.

Alege tevi sudate rotunde din oferta Senal Com! De ce? Iata cateva motive:

– va veti bucura de calitate superioara. Fiind vorba despre un produs destinat transportului de lichide si gaze naturale, este de la sine inteles ca fabricarea lui s-a facut in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si ca procesul a fost supravegheat cu atentie de personal calificat;

– pretul este accesibil. Spre deosebire de alti distribuitori de produse metalurgice, Senal Com va ofera tevi sudate rotunde la preturi avantajoase;

– distributia materialelor are loc intr-un timp destul de rapid, astfel ca nu veti inregistra nici o intarziere in activitatea dumneavoastra.

Senal Com – Furnizor de tevi sudate rotunde

Compania Senal Com comercializeaza, de aproximativ 23 de ani, produse metalurgice pentru diverse aplicatii si se ocupa si cu importul si distribuirea materialelor. In oferta veti gasi: tevi laminate – fara sudura, tevi sudate si oteluri rotunde laminate la cald. Ele provin de la importanti parteneri de pe piata de specialitate, cum este T.M.K. Artrom Slatina din grupul TMK. Achizitionand si utilizand asemenea produse, aveti garantia calitatii si a lucrului realizat in conformitate cu cele mai inalte standarde.

Achizitionati tevi sudate rotunde din oferta unuia dintre cei mai importanti distribuitori de produse metalurgice din tara, si anume compania Senal Com! Preturile sunt accesibile, iar oferta este diversa. Discutati amanuntele unei posibile colaborari cu reprezentantii companiei.

Date de contact

Adresa: Bacau, str. Republicii, nr. 205, Hala 3

Telefon: 0731.328.311

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.