Tevile corugate EuroEm – solutia optima pentru retelele de transport subteran!

tevi corugateRetelele si sistemele subterane fac parte din aspectele ce ii ofera vietii in mediul urban, confortul binecunoscut; fara sistemele de canalizare, drenaj, antiviitura, etc., calitatea vietii ar scadea semnificativ. Pentru a obtine sisteme de calitate, este foarte importanta utilizarea unor piese si materiale de inalta calitate. In momentul in care cauti tevi potrivite acestui domeniu, compania EuroEm iti vine in ajutor cu tevile corugate!

Ce sunt tevile corugate?

Tevile corugate (cunoscute si sub denumirea uzuala de “tevi riflate”) sunt tevi cu pereti dubli, a caror destinatie e transportul gravitational al fluidelor fara presiune, respectiv curgerea libera. Astfel, tevile corugate pot fi utilizate in realizarea retelelor de canalizare, a sistemelor antiviitura, a sistemelor de drenaj, a sistemelor de retentie ape pluviale, s.a., dar si pentru subtraversari drumuri, autostrazi si cai ferate, constructii podete si cai de acces, conducte utilizate pentru protectia cablurilor subterane si multe altele. Tevile corugate sunt realizate din materiale de calitate, cum ar fi polietilena de inaltta densitate (HDPE), fiind fabricate in functie de normele impuse in domeniu.

Care este structura unei tevi corugate?

Tevile corugate cu pereti dubli au in structura lor urmatoarele componente:

Peretele exterior

Peretele exterior profilat al tevii corugate are o serie vasta de avantaje care transforma teava riflata in alegerea optima cand vine vorba de sisteme de transport subteran al lichidelor. Peretele exterior asigura o rigiditate inelara crescuta, dar si gradul necesar de flexibilitate pentru a facilita manipularea tevilor. In plus, designul exterior nu permite alunecarea fata de sol in cazul sistemelor de canalizare ingropate. Mai mult decat atat, peretele exterior ii ofera tevii o greutate redusa in comparatie cu sistemele clasice, facilitand transportul, manevrarea si instalarea tevii.

Peretele interior

Peretele interior al tevii corugate are ca scop indeplinirea functiei principale a tevii, si anume transportul fluidelor. Din aceasta cauza, peretele interior are o suprafata neteda, o rezistenta crescuta in cazul abraziunii, rezistenta chimica deosebita, rezistenta extraordinara la impact, dar si la temperaturi scazute si un coeficient de frecare redus.

Mufa integrata

Aceasta componenta a tevii corugate este plasata la unul dintre capetele tevii corugate. Mufa integrata iti va fi oferita impreuna cu garnitura de tip O-ring, realizata din cauciuc EPDM, pentru a asigura o etansare sigura si durabila. Mai mult decat atat, mufa integrata asigura o cuplare facila a tevilor, scurtand timpul necesar procesului de instalare. In cazul in care nu ai nevoie de aceasta componenta, poti comanda si tevi corugate fara mufa integrata, cu o lungime de pana la 10 metri.

Care sunt operatiile de cuplare a tevilor corugate?

Cuplarea tevilor corugate cuprinde mai multe etape:

– Pozitionarea coliniara a tevilor si asigurarea posibilitatii de glisare fara antrenarea solului din transeele aflate in zona de cuplare

– Curatarea suprafetei de la exteriorul capatului liber care urmeaza a fi introdus in mufa integrata si curatarea interiorului mufei.

– Capatul liber al tevii trebuie uns cu o substanta lubrifianta, de preferat o solutie realizata prin amestecarea apei cu sapun; apoi, urmeaza introducerea garniturii in canalul de dupa primul profil al tevii.

– Interiorul mufei va trebuie deasemenea uns cu apa si sapun

– Apropierea si alinierea tevilor in pozitia dorita.

Alege tevile corugate EuroEm pentru retele de transport subteran eficiente! Mai multe informatii obtii utilizand informatiile de contact de mai jos:

SC EuroEm SRL, date de contact:

  • Adresa: Str. Dumbravei, nr. 1, 610202
    Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania
  • Tel: +40233.206.155
  • Fax: +40233.213.375
  • Mobil: +40785258127 (Cosmote);
    +40733.006.066 (Vodafone)
  • E-mail: office@euroem.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.