Tigari electronice sau cum sa te lasi de fumat rapid si definitiv

Nu este usor sa te lasi de fumat, insa daca vrei, poti! Unii fumatori se lasa mai usor decat altii de acest viciu si, de azi pe maine, – brusc, fara prea multe ocolisuri sau gadileli – renunta la tigari. Altora le este mai greu si sunt de parere ca muntele nu trebuie abordat de-a dreptul, ci poti ajunge in varf si pe serpentine cu pante line. Iar una dintre aceste abordari mai usoare, care te vor ajuta sa faci o trecere cu rezultate pe termen lung de la statutul de fumator la cel de nefumator, sunt tigari electronice.

Tigari electronice sunt mai eficiente decat plasturii cu nicotina

 

Tigari electronice sau cum sa te lasi de fumat rapid si definitivDaca te intrebi cum te vor ajuta tigari electronice sa te lasi de fumat trebuie sa stii ca acestea sunt mai eficiente decat plasturii cu nicotina, cu pana la 60% mai eficiente, guma sau chiar decat vointa, care, la un moment dat, se poate subrezi din cauza frustrarilor.

De unde avem acest procent? Cercetatorii britanici sunt cei care au studiat problema pe nici mai mult, nici mai putin de 5.863 de fumatori, acestia incercand sa renunte la viciu fara medicamente, fara ajutorul venit din partea specialistilor.

Studiul ne arata ca o cincime din fumatori au reusit sa se lase de fumat. Cum? Folosind tigari electronice. Daca esti si tu in cautarea acestui studiu in speranta ca-ti va da forta sa te lasi de fumat, cauta revista Addiction si informeaza-te corespunzator.

Insa nu numai cercetatorii britanici au incercat sa afle eficienta tigarilor electronice, ci si cei din Noua Zeelanda. Astfel, din 657 de fumatori care au fost de acord cu acest studiu, dupa 6 luni, 7,3% dintre cei care au utilizat tigari electronice in tentativa lor de a renunta la fumat, au reusit aceasta performanta. In schimb, cei care au folosit plasturi cu nicotina, au atins doar un procent de 5,8%, rezultand ca tigari electronice sunt mai eficiente.

Astfel, tigarile electronice te ajuta sa renunti la fumat si sa-ti imbunatatesti starea de sanatate. Stim ca nu este usor si tocmai de aceea aceste tigari electronice iti dau o portie zilnica de nicotina – pentru a nu simti frustrarea renuntarii la tigarile clasice -, dar imita la perfectie si senzatia pe care ti-o da fumatul.

VapShop.ro este magazinul de unde poti cumpara tigari electronice

 

Printre cele mai renumite tigari electronice aflate la ora actuala pe piata se afla:

1. Tigari electronice eGO;Tigari electronice sau cum sa te lasi de fumat rapid si definitiv1

2. Tigari electronice EVOD;

3. Tigari electronice TGO.

De unde se pot achizitiona aceste tigari electronice, rapid si simplu, pentru a nu intarzia dorinta de a renunta la fumat? Din magazinul online, VapShop.ro. In acest magazin vei gasi mai multe astfel de modele de tigari electronice, dupa necesitati, accesorii necesare, cat si kit-uri complete pentru eficienta 100%.

Desigur, fiind vorba despre un magazin online tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe site, sa alegi produsele dorite, sa le adaugi in cosul de cumparaturi si sa expediezi comanda. Programul de lucru este de luni pana sambata, livrarea se face printr-un curier rapid, iar plata o efectuezi in momentul in care-ti ridici coletul.

Daca vrei sa te lasi de fumat, alege tigari electronice de la VapShop.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele VapShop.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0768-682.449 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@vapshop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.