Tigle metalice de la Montaco Serv, produse rezistente si durabile pentru cladiri!

Tigla-metalica-Ploiesti-WCSZYIn momentul in care trebuie sa va schimbati acoperisul sau sa il renovati poate aparea o dilema in ceea ce priveste materialul invelitor. In aceasta situatie, intrebarea care se pune este una cat se poate de simpla: Tigla ceramica sau tigla metalica? Cum puteti decide ce sa alegeti? Care sunt avantajele sau dezavantajele fiecareia? Ei bine, prin intermediul numarului 1 mondial in ceea ce priveste materialele din otel, firma Montaco Serv din Ploiesti va recomanda tigla metalica de cea mai inalta calitate.

Tigla metalica pe care firma din Ploiesti v-o pune la dispozitie este marca Halny si reprezinta unul dintre cele mai rezistente si durabile modele din aceasta gama de produse. Aceasta este disponibila in varianta lucioasa sau mata, iar in functie de nevoile dumneavoastra puteti alege dintr-o gama diversificata de culori, precum: maro, rosu, verde, albastru, gri, sau negru. Tiglele au o grosime de 0.5mm si greutatea de aproximativ 5kg/mp. In ceea ce priveste dimensiunile, latimea utila a acestora este de 1115 mm, in timp ce latimea totala de 1190 mm, iar inaltimea de 43 mm.

Tigla metalica Montaco Serv este usoara si datorita unui sistem eficient de prindere, poate fi montata pe sarpante cu capacitati portante mai mici, in acest fel contribuind substantial la diminuarea costurilor cu structura de rezistenta. Fixarea este realizata cu suruburi autofiletante pe structura de sipci și contrasipci din lemn, rezultand o invelitoare cu un grad ridicat de etanseitate. Durata lor de viata poate depasi  60 de ani.

Acest tip de invelitoare este fabricat din otel zincat la cald si protejata pe ambele fete impotriva coroziunii cu un sistem multistrat care ajuta si la mentinerea in timp a culorii. Cateva dintre accesoriile necesare montarii invelitorii sunt: coamele profilate, pazia si garnitura de streasina, pazia fronton, coturile, garnitura de coama, parazapezile, etc.

Iata toate avantajele de care veti profita daca veti achizitiona tiglele metalice Halny de la firma Montaco Serv:

– Tiglele metalice se monteaza usor si rapid. Ele rezista la ger, la caldura, la grindini si furtuni, sunt 100% etanse datorita scurgerii laterale a fiecarei placi. Toate piesele necesare sunt disponibile.

– Tiglele metalice sunt convenabile la constructii noi nu numai din ratiuni estetice, ci si practice. Placile fiind mai usoare este suficienta o structura usoara, astfel se diminueaza cheltuielile totale.

– Tiglele metalice reprezinta solutia ideala pentru renovarea acoperisurilor vechi. In cele mai multe cazuri vechiul acoperis poate fi pastrat, ceea ce reprezinta un castig la cheltuielile de demolare si reducerea molozului. In plus, se pastreaza efectul de izolare a acoperisului vechi.

– Tiglele metalice pot fi montate usor si rapid datorita livrarii la dimensiuni. Ele sunt fixate cu suruburi autoforante in concavitatea tiglelor. Suruburile au aceeasi culoare cu tigla metalica.

Firma Montaco Serv este specializata in constructia si montarea de structuri din lemn pentru acoperisuri si asamblarea de invelitori metalice. Materialele metalice folosite sunt obtinute prin colaborarea cu ARMAT (divizie a concernului Arcelor Mittal, cel mai important producator de otel din lume). Cel mai mare avantaj pe care il ofera Montaco Serv este calitatea tuturor produselor oferite pentru realizarea proiectelor civile, prin indeplinirea tuturor normelor prevazute de certificarea ISO 9001/2000.

Date de contact:

Str Elena Doamna, nr 44, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0751 090 272

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.