Tim Net Service Group – tehnologia, mai aproape de tine

Monitoare-touch-6mG5nTelecomanda, mouse-ul sau tastatura sunt de domeniul trecutului. Astazi, poti avea acces la informatii printr-o simpla atingere. Nu este magie, este doar tehnologie avansata. Interferentele tactile au la baza o idee foarte simpla si o tehnologie extrem de complicata. Ceea ce in urma nu cu mult timp parea un scenariu rupt din filmele stiintifico-fantastice, s-a transformat in realitate, o realitate accesibila si utila tuturor.

In fond, tehnologia nu face nimic altceva decat sa vina tot mai aproape, atat la propriu cat si la figurat, de nevoile noastre, motiv pentru care a devenit atat de necesara si prezenta in viata de zi cu zi. Oare noi suntem cei care ne-am adaptat la ceea ce tehnologia ofera sau tehnologia s-a modelat dupa necesitatile noastre? Cert este faptul ca aceasta a devenit indispensabila, indiferent de domeniul de activitate ori stil de viata.

Monitoarele touchscreen sunt display-uri ce pot detecta si localiza o atingere. Atingerea se poate realiza cu degetul sau cu obiecte pasive, precum un stylus. Aceste monitoare pot fi atasate la computere sau folosite ca terminale in retea. Insa, cum functioneaza un astfel de monitor? Ei bine, acesta este compus din mai multe straturi, dintre care doua sunt foarte subtiri, metalice si conductoare electric, separate printr-un decalaj ingust. Atunci cand degetul apasa pe un punct de pe suprafata ecranului, cele doua straturi metalice sunt conectate in acel punct. Acesta determina o modificare a curentului electric, fiind inregistrat un eveniment tactil ce urmeaza a fi trimis spre prelucrare. Aceasta tehnologie care se afla la baza unui monitor touch ofera o acuratete si o sensibilitate deosebita atingerii utilizatorului, avand in acelasi timp si o durabilitate remarcabila. Cu alte cuvinte, simplificat, utilizatorul nu va folosi mouse-ul pentru a duce cursorul in punctul dorit, ci o va face direct cu mana, pe un ecran care va sti unde se produce contactul. Felul in care dispozitivul va localiza atingerea este diferit, in functie de tehnologia utilizata.

Fie ca vorbim de chioscuri informative, retail, turism, puncte de vanzare, industria grea ori muzee, monitorul touch este un accesoriu obligatoriu, modern, eficient si foarte inteligent, menit sa te conduca direct la informatie printr-o simpla atingere, motiv pentru care acesta nu trebuie sa lipseasca din dotarile afacerii tale. Si pentru ca este vorba de tehnologie, ai nevoie de ajutorul celor mai buni. Tim Net Service Group, expertul in domeniul solutiilor harware si software, vine in sprijinul tau cu monitoare touch de ultima generatie. Monitoarele au diagonala cuprinsa intre 10,4¨ si 12¨, 16,7 M culori si consum redus de energie, fiind oferite la cele mai avantajoase preturi.

Cu sediul in Timisoara, Tim Net Service Group comercializeaza o gama vasta de produse printre care: case de marcat, imprimante, cantare electronice, soft management gestiune, role hartie casa de marcat, cititoare coduri de bare, precum si multe altele. Si pentru ca serviciile cu care venim in intampinarea clientilor si colaboratorilor nostri sa fie complete, Tim Net Group Timisoara ofera asistenta si service pentru echipamente. Profesionalism si calitate, solutii eficiente, seriozitate si corectitudine, tehnologie performanta si specialisti in domeniu, sunt doar cateva dintre beneficiile de care te bucuri alegandu-ne pe noi. Pentru a te convinge de toate acestea, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.