Tipizate medicale de la Grafopress!

tipizate medicale

Activezi in domeniul medical si ai nevoie de tipizate medicale? Nu stii la cine sa apelezi? Grafopress iti vine in ajutor! Cu o experienta de peste 10 pe piata de profil, compania Grafopress are ca principal domeniu de activitate furnizarea serviciilor si produselor tipografice.
Tipizatele medicale oferite se pot personaliza si realiza pentru fiecare cabinet medical in parte, indiferent de cantitate. Daca vrei sa beneficiezi de niste tipizate medicale personalizate care sa fie pe masura asteptarilor tale, atunci apeleaza cu incredere la Grafopress.
Orice cabinet medical nu poate functiona fara tipizate medicale. Indiferent ca este vorba despre biletele de trimitere, foi de observatie, bilete de intrari si iesiri, toate acestea trebuie sa fie realizate in conformitate cu normele legale aflate in vigoare.

De ce sa apelezi la Grafropress pentru tipizate medicale?

In cadrul companiei Gafropress se afla o echipe de specialisti, cu experienta in domeniu, care realizeaza cu profesionalism tipizatele medicale. Aceste produse se pot personaliza in functie de necesitatile si cerintele fiecarui client.
La ora actuala, cele mai uzuale tipizate medicale care se gasec in cabinete, sunt adeverintele medicale. Aceste adeverinte se pot personaliza cu numele cabinetului dar si altele. Tipizatele medicale se realizeaza pe un anumit tip de hartie, si anume offset ori hartie autocopiativa. Aceste produse ( tipizate medicale) pot fi clasice sau personalizate in functie de elementele definitorii ale fiecarei companii care apeleaza la Grafopress.
Tipizate medicale se folosesc in diferite domenii, precum: cabinetele medicale sau in domeniul financiar. Hartia utilizata la obtinerea tipizatelor trebuie sa fie de inalta calitate, rezistenta si sa nu se deterioreze in timpul completarii. Elementele care se imprima trebuie sa fie lizibile, acest lucru fiind posibil cu ajutorul unei imprimante de inalta calitate.
In cei peste 10 ani de experienta pe piata de profil, Grafropress a venit in intampinarea mai multor cabinete medicale cu produse de calitate superioara, acesta calitate fiind observata in materialele utilizate cat si in modul de realizare a produselor. La ora actuala, compania are in dotare echipamente de ultima ora, oferind in acest fel cele mai bune solutii tipografice.
Pe langa tipizate medicale, Grafropress isi intampina clietii si cu alte produse: flyere, etichete autocolante, cataloage, foi cu antet, calendare, agende, afise/ postere, reviste/ carti, etc.
Totodata, tipografia Grafopress ofera certificate de calitate: ISO 9001-2008, ISO 14001-2005, BS OHSAS 18001-2007.
Compania se ocupa de executarea comenzilor in regim de urgenta, pentru cabinetele medicale care si-au epuizat tipizatele medicale si au nevoie de altele intr-un timp cat mai scurt.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la Grafopress pentru tipizate medicale!

Daca vrei sa colaborezi cu o companie serioasa si cu experienta in domeniu care sa-ti ofere tipizate medicale de inalta calitate si la preturi avantajoase, atunci solutia perfecta o reprezinta Grafopress! Pentru mai multe informatii suplimentare despre produsele si serviciile companiei, poti afla accesand pagina web www.grafopress.ro sau contactand reprezentantii – 0242 314 647. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posbil, cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari sau nelamuriri venite din partea oricarui client.
Vrei sa te bucuri de tipizate medicale de calitate superioara? Alege Grafopress!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.