Tompack – Despre ambalaje carton ondulat!

Ambalaje-carton-ondulat-buIB6Prin intermediul ambalajelor din carton ondulat vei putea ambala orice tip de produse fie ca sunt alimentare sau nealimentare si pot fi utilizate in orice domeniu de activitate. Tompack ofera ambalaje carton ondulat de diferite dimensiuni si modele in functie de produsele care se doresc a fi depozitate sau transportate in cele mai bune conditii. Pe langa achizitia unor produse de calitate, compania ofera posibilitatea de a le livra oriunde in tara. Calitate si preturi avantajoase vei gasi doar la Tompack.

Echipa Tompack are o vasta experienta si pregatire in ceea ce priveste producerea de ambalaje din carton ondulat, oferind si consultanta tuturor persoanelor interesate. Orice ambalaj poate determina clientul sa achizitioneze sau nu un anumit tip de ambalaj de aceea acesta este foarte important si trebuie sa respecte anumite caracteristici. Produsele au un cost de productie mic fata de alte ambalaje, un grad de protectie sporit la variatiile de temperatura si transportul facil determinat de plierea acestor produse. Avand numeroase avantaje si costuri mici de productie, ambalajele din carton ondulat sunt din ce in ce mai utilizate de catre producatori de produse alimentare si nu numai.

Opteaza pentru ambalaje carton ondulat!

Vei obtine astfel ambalaje superioare altor materiale din punct de vedere al preturilor, fiind si ecologic si rezistent. Datorita rezistentei acestui carton ondulat, se pot ambala produse indiferent de greutatea si dimensiunea acestora. Compania ofera ambalaje variate pentru a fi utilizate ca tavi de prajituri, cutii nealimentare sau alimentare in conformitate cu destinatia produselor. Avand la dispozitie echipamente si utilaje performante, vei obtine ambalaje de inalta calitate. Ambalajele din carton ondulat confera o rezistenta sporita la manipulare, protejeaza alimentele in momentul manevrarii sau al transportului si se caracterizeaza printr-un finisaj de exceptie. Fiind simplu de confectionat, vei obtine produsele de care ai nevoie in cel mai scurt timp posibil.

Cartonul ondulat are marele avantaj de a fi atat flexibil fiind simplu de ambalat, cat si rezistent la rupere si deformare. Cu acest tip de ambalaje ai garantia unui aspect placut intrucat pot fi imprimate cu diferite design-uri. Ele au o greutate mica, sunt igienice si flexibile. Mai mult, aceste produse se pot reutiliza si se pot recupera integral fiind biodegradabile, se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta sporita. Tompack este specializata in producerea de ambalaje din carton ondulat, avand un portofoliu de clienti impresionant. Ambalajele sunt usoare si 100% reciclabile.

Comanda ambalaje din carton ondulat de la Tompack!

Avand atat rezistenta, cat si flexibilitatea necesara, compania Tompack ofera ambalaje carton ondulat asa cum iti doresti. Prin varietatea de produse oferite, de forma si dimensiuni diferite, ai garantia ca la Tompack gasesti produsele dorite. Pe langa o echipa profesionista, utilaje de ultima generatie si echipamente de caserare si stantare, Tompack asigura obtinerea unor produse de calitate superioara. Indiferent de tipul de ambalaje si dimensiunea acestora poti fi sigur ca vei primi ambalaje de top. Afla toate informatiile despre aceste produse pentru ambalat de la Tompack pentru a fi sigur de alegerile facute pentru produsele comercializate.

 

Datele de contact ale firmei Tompack

Adresa firmei: Bdul N. Romanescu, Nr. 112, Craiova

Telefon: 0788 637 775

Email: tompack2009@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.