Tompack are grija de incaltamintea ta!

Tompack are grija de incaltamintea ta!Ca orice femeie, esti o mare iubitoare de pantofi, de toate felurile si culorile, numai pantofi sa fie si sa-i poti asorta cu toate tinutele din garderoba ta? Tii foarte mult la colectia ta si tocmai de aceea esti in cautare de cutii de carton pentru incaltaminte, in care sa-ti poti depozita fiecare pereche, astfel incat acestea sa fie pe deplin protejate de praf si de alte murdarii din exterior? Detii o firma producatoare de incaltaminte, atat pentru tara, cat si pentru strainatate si ai nevoie urgenta de un contract serios cu o companie producatoare de cutii de carton de cea mai buna calitate, care sa ofere un ambalaj placut si atragator marfii tale inca de la primul contact cu clientul, un pret avantajos si un transport in deplina siguranta?

Tompack este exact compania pe care o cauti. Tompack este o firma renumita in Romania, fiind foarte cunoscuta si apreciata pe piata de profil datorita calitatii produselor pe care le comercializeaza, dar si seriozitatii si promptitudinii cu care abordeaza fiecare comanda in parte.

Vrei ca pantofii tai sa se pastreze frumosi, de la an la an? Iti doresti o prezentare cat mai frumoasa a articolelor tale? Cumpara cutii din carton pentru incaltaminte de la Tompack!

Incaltamintea este mai fericita cu Tompack!

Cine nu iubeste oare pantofii? Stim cu certitudine ca femeile o fac! Si barbatii au inceput sa se ingrijeasca tot mai mult si sa acorde o atentie deosebita modei, insa femeile, de cand se stiu ele, au o slabiciune pentru frumos, fie ca este vorba despre haine, pantofi, bijuterii sau opere de arta. Asta e natura femeii si nu o poti schimba indiferent cat ti-ai dori. Si recunoaste, nu-i asa ca un pantof frumos, cu putin toc, infrumuseteaza piciorul si da o nota de eleganta purtatoarei?

Femeile din lumea intreaga colectioneaza pantofi si tot ele au ajuns la concluzia ca cea mai buna metoda de a avea grija de ei este de a-i pastra in cutii, fie ca e vorba de cele originale pe care le-au luat de la magazin, fie in alte cutii cumparate special pentru aceasta.

De ce sa alegi cutiile de carton pentru incaltaminte? Pentru ca o fereste de murdarie si pentru ca o pastreaza intacta, fara sa o deformeze, mai ales daca te muti si vrei sa o transporti. Poate ca ocupa mai mult spatiu in sifonier, insa e cea mai buna solutie.

De unde sa achizitionezi astfel de cutii de carton pentru incaltaminte? De la Tompack din Craiova.

Tompack, un nume cu renume in toata Romania

Tompack este o companie producatoare de ambalaje din carton ondulat si din duplex. Printre articolele sale se numara si cutiile pentru incaltaminte.

Cartonul folosit pentru acestea este de calitate superioara, iar procedura de fabricatie foloseste carton ondulat cu microondul. Acest carton se poate imprima policrome sau flexo. Astfel, Tompack are grija de incaltamintea ta!1cutiile Tompack sunt suficient de rezistente incat sa poata proteja incaltamintea in timpul manipularii si transportului.

De asemenea, cutiile Tompack nu sunt grele, au un aspect estetic frumos, iar firma care le cumpara pentru incaltamintea pe care o produce se va promova foarte bine cu ajutorul acestor ambalaje. Iar daca esti persoana fizica si doresti doar sa-ti pastrezi incaltamintea in siguranta, Tompack te poate ajuta de asemenea!

Daca esti in cautare de cutii carton incaltaminte, ia legatura cu firma Tompack. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0788-637.775 si 0744-698.439 sau trimite un e-mail pe adresa tompack2009@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cazare Pensiunea Edera.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.