Tompack ofera ambalaje carton ondulat!

Ambalaje-carton-ondulat-buIB6Pentru cei care doresc sa achizitioneaze ambalaje carton ondulat, Tompack ofere o varietate de astfel de produse care pot fi utilizate in diferite domenii de activitate. Compania ofera si preturi avantajoase cu livrare oriunde in tara. Cartonul ondulat este un material ecologic, utilizat pentru ambalare, superior altor materiale din punct de vedere al costurilor. Firma executa diferite modele si dimensiuni de ambalaje carton ondulat pentru depozitarea oricarui produs, indiferent de greutatea sau dimensiunea acestora. Avand ca scop protejarea si tranportarea unor bunuri si obiecte, ambalajele din carton ondulat sunt ideale pentru cei care au nevoie de astfel de ambalaje.

Tompack ofera astfel de ambalaje pentru a fi utilizate ca tavi pentru prajituri, cutii nealimentare sau alimentare in raport cu destinatia produselor. Avand o vasta experienta in producerea de ambalaje, echipa firmei iti va oferi consiliere pentru a opta pentru cele mai bune variante. Avand la dispozitie numeroase utilaje si echipamente dintre cele mai performante din domeniu, vei putea beneficia de ambalaje de calitate superioara. Ambalajele joaca un rol decisiv in cumpararea unor produse sau nu, astfel ca trebuie sa respecte anumite norme de calitate si exigente.

De ce sa alegi ambalaje din carton ondulat?

In primul rand, deoarece aceste produse asigura o rezistenta sporita la manipulare, au un finisaj de exceptie si protejeaza obiectele din interior. Mai mult, ambalajele din carton ondulat sunt simplu de confectionat si asigura o manipulare facila. Pe langa o protectie sporita a obiectelor, ambalajele confera si un aspect placut pentru atragerea clientilor. Fiind flexibil, cartonul ondulat este simplu de ambalat. In plus, acesta este si rezistent datorita metodelor de fabricatie care confera rezistenta la rupere si deformare. Ambalajele din carton ondulat pot fi imprimate cu diverse design-uri pentru a avea un aspect placut pe suprafetele netede. Produsele din carton ondulat sunt flexibile, au o greutate mica si pot veni in contact cu orice tip de alimente intrucat sunt igienice.

Produsele se caracterizeaza prin rezistenta sporita si rigiditate, fiind ecologice si reciclabile. Ambalajele de acest fel se pot reutiliza si sunt biodegradabile astfel ca se recupereaza integral. Printre avantajele acestor produse se numara si costul de productie mic in raport cu restul materialelor de ambalat, protectia sporita la diferentele de temperatura si transportul facil care permite plierea acestor produse. Datorita avantajelor si costurilor reduse de productie, aceste ambalaje din carton ondulat sunt din ce in ce mai utilizate.

De unde poti achizitiona ambalaje carton ondulat?

Compania Tompack ofera ambalaje carton ondulat asa cum iti doresti, de o calitate superioara, avand atat rezistenta, cat si flexibilitatea necesara. Prin varietatea de produse oferite, de forme si dimensiuni diferite, ai garantia ca la Tompack vei gasi orice produse doresti. Avand utilaje si echipamente de ultima generatie, precum si stantare si caserare, Tompack ofera numai produse de calitate superioara. Ai la indemana numai produse de top indiferent de variantele pentru ca optezi. Poti oricand afla mai multe detalii despre acest tip de ambalaje din carton ondulat de la Tompack, contactand echipa firmei telefonic sau online.

 

Datele de contact ale firmei Tompack

Adresa firmei: Bdul N. Romanescu, Nr. 112, Craiova

Telefon: 0788 637 775

Email: tompack2009@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.