Tool & IT Distribution: alege pompa de butoi potrivita!

pompa de butoiSubstantele lichide sunt, in general, mult mai dificil de manevrat decat cele solide; atat pentru a le extrage din natura, cat si pentru a le prelucra sau pentru a le utiliza, trebuie sa apelezi la ajutorul unei game vaste de scule, echipamente sau utilaje. Printre cele mai utilizate echipamente in acest domeniu se numara si pompele de butoi pentru lichide, ce pot fi utilizate intr-o gama variata de activitati. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in momentul in care utilizezi o pompa de butoi, este foarte important sa alegi cele mai bune produse; de aceea, este recomandat sa colaborezi doar cu profesionisti atunci cand achizitionezi astfel de echipamente. In cazul in care te afli in cautarea unor pompe de butoi si nu stii unde ai putea gasi cele mai bune oferte, iti recomandam sa arunci o privire peste gama de produse puse la dispozitie de firma Tool & IT Distribution!

Afla mai multe despre pompe de butoi comercializate de Tool & IT Distribution!

Pompele de butoi puse la dispozitie de Tool & IT Distribution sunt disponibile intr-o gama variata de modele, avand caracteristici ce le transforma in solutia ideala pentru o gama vasta de aplicatii. Inaltimea maxima de pompare a acestor dispozitive este de 15 metri, iar materialele din care sunt fabricate pot fi PP, PVDF sau otel inoxidabil. Mai mult decat atat, poti alege fie o pompa de butoi pneumatica, fie o pompa de butoi electrica; indiferent de model, Tool & IT Distribution garanteaza o calitate superioara si o eficienta maxima, in schimbul unor preturi mai mult decat avantajoase!

Pompele de butoi comercializate de Tool & IT Distribution pot fi utilizate pentru diverse activitati, cum ar fi:

–          Pomparea de lichide alimentare

–          Pomparea de lichide corosive

–          Pomparea de uleiuri

–          Pomparea de vopseluri

–          Pomparea de lichide vascoase sau de lichide foarte vascoase

–          Pomparea de lichide cu particule in suspensie de maximum 10 mm diametru

…si multe altele. Astfel, pompele de butoi devin ideale in activitati precum producerea si imbutelierea lacurilor si a vopselelor, dar si in producerea biodiesel sau in producerea si imbutelierea uleiurilor. Debitul maxim al acestor produse este de 90 de litri / minut. In structura lor, pompele de butoi au motoare electrice de 500W, 800 W sau 550 W si motoare pneumatice de 2 pana la 7 bar. Temperatura lichidului pompat este de 100 de grade. In plus, acestea sunt echipate cu tije aspiratie de 900 mm sau 1200 mm.

In ce domenii poti utiliza pompe de butoi?

Datorita structurii lor, dar si a varietatii de modele disponibile, pompele de butoi comercializate de Tool & IT Distribution pot fi utilizate intr-o gama variata de domenii, cum ar fi industria alimentara, industria petrochimica, industria farmaceutica, industria chimica si electrochimica, ceramica, cosmetica, poducere biodiesel si multe altele.

Tool & IT Distribution iti sta la dispozitie atat cu o gama variata de modele de pompe de butoi, dar si cu servicii de consultanta, necesare in momentul in care te pregatesti sa achizitionezi astfel de produse.

Alege acum modelul de pompa de butoi potrivit, cu ajutorul firmei Tool & IT Distribution! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.tool-it.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.