Tool & IT Distribution: Grupuri de pompare profesionale

Alimentarea cu apa in zone precum orase de mici dimensiuni sau intinderi medii se poate realiza cu succes utilizand un echipament special, dedicat acestui domeniu, si anume grupuri de pompare. Aceste echipamente permit obtinerea unei presiuni suficiente a apei pentru alimentarea mentionata, dar si pentru realizarea altor operatii precum alimentare cu apa in caz de incendiu, sau in cadrul companiilor industriale. In cazul in care doriti sa achizitionati grupuri de pompare profesionale, eficiente dar si avantajoase ca pret, cititi randurile de mai jos.

Dupa cum am mentionat, grupurile de pompare sunt aparate prin care se poate realiza alimentarea cu apa potabila. Aceste echipamente se adreseaza asadar in special companiilor de profil a caror activitate presupune indeplinirea unor sarcini precum cele descrise mai sus. Prin intermediul unor grupuri de pompare se poate ajunge la o inaltime de pompare de maxim 300 de metri. Echipamentele pot contine grupuri de 2 pana la 6 pompe pentru ca presiunea sa ajunga la nivelul dorit. Aceste pompe sunt prevazute cu turatie fixa sau variabila, fiind folosite in scopuri diferite in functie de acest aspect.

Avantajul principal este acela ca sistemele sunt automate si mentin constanta presiunea din sistem. Consumul de energie electrica este minim, realizandu-se astfel o economie a acesteia datorita modului de functionare: dupa ce intra in functiune, acestea se opresc simultan fiind folosite doar numarul necesar de electropompe pentru ca debitul sa fie asigurat. In linii mari, acesta este principiul de functionare dar si structura unui grup de pompare.

Pentru a achizitiona un asemenea echipament, puteti apela la serviciile Tool & IT Distribution. Compania are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de pompare a apei, dar si de motoare, reductoare, mixere si statii de tratare/ epurare a apei. Toate produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, provenite de la producatori renumiti. In acelasi timp, firma dispune de personal calificat si experimentat care va poate oferi consultanta sau ajutorul tehnic de care aveti nevoie in realizarea propriilor proiecte.

Tool & IT Distribution vine in intampinarea clientilor sai cu preturi mai mult decat avantajoase pentru toata gama de produse comercializate, ce curpind printre altele si: pompe de butoi, hidrofoare cu pompa centrifugala, pompe de vid, mixere industriale, suflante cu lobi, pompe submersibile, pompe centrifugale, pompe transfer motorina, motoare electrice, pompe de circulatie, pompe chimice, pompe cu surub sau motovribratoare.

Pentru a achizitiona grupuri de pompare Tool & IT Distribution, accesati site-ul oficial al companiei mentionate. Prin intermediul paginii mentionate puteti obtine si alte informatii de natura tehnica referitoare la grupurile de pompare comercializate, si puteti alege dintr-o gama diversificata de poduse in functie de rezultatele pe care le doriti. Ofertele de pret sunt disponibile pe aceeasi platforma online dar si direct prin contactarea reprezentantiilor Tool & IT Distribution, care va asteapta in orice moment cu asistenta de specialitate dar si cu ajutor in luarea deciziilor potrivite.

Tool & IT Distribution, date de contact:

Adresa: Strada B.P Hasdeu nr.19A, Câmpina, Prahova
Telefon: 0244 331530 | 0728 843481

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.