Top 3 jocuri strategice de la Lex Grup

Top 3 jocuri strategice de la Lex GrupIti mai aduci aminte de copilarie si de serile de vara in care incingeai cate un joc de rummy cu toti prietenii tai? Iar cand nu era rummy era Scrabble, Nu te supara frate, Domino sau diverse jocuri cu cartile. Asta pe langa o multime de alte ore petrecute in aer liber jucand fie Sotron, Mima, Ratele si Vanatorul, Imparate-Imparate sau Matele-‘ncurcate.

Poate ca generatiile din ziua de astazi nu mai cunosc toate aceste jocuri sau nu li se par, pur si simplu. interesante, insa cert este ca o copilarie fericita este o copilarie plina de jocuri, jucarii si voie buna.

Iar atunci cand cand alegi jucaria potrivita pentru copilul tau trebuie sa te orientezi tocmai dupa varsta acestuia. Este clar ca pentru un nou nascut vei cumpara jucarii cat mai simple, care au rolul de a-i stimula vederea, auzul si simtul tactil. Intre 6 si 12 luni te axezi inspre zdranganele, jucarii colorate si diferite mingiute. In perioada cuprinsa intre 1 si 4 ani poti juca cu copilul diverse jocuri care sa-l invete despre realitatea inconjuratoare, iar in perioada gradinitei, jocul este folosit pentru a lega prietenii. Insa, cand copilul incepe scoala il poti invata misterele jocurilor de strategie.

Cele mai iubite jocuri strategice de la Lex Grup

Ce sunt jocurile strategice, te vei intreba tu? In aceasta categorie intra toate jocurile care testeaza rabdarea copilului, in primul rand, inteligenta, dar si capacitatea lui de a fi un bun strateg, de a gandi in perspectiva si de a lua cele mai bune decizii.

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri de strategie este Sahul, insa, din pacate, nu multi copii il iubesc. Si tocmai pentru a le dezvolta aceasta latura trebuie sa apelezi la alt gen de jocuri de strategie.

In ziua de astazi exista o multime de astfel de jocuri, iar Lex Grup iti prezinta cele mai iubite jocuri de strategie pe care le gasesti in magazinul online al companiei.

1. Catan. Actiunea jocului are loc in Evul Mediu, iar toti negustorii isi trimit reprezentanti prin Europa pentru a gasi noi cumparatori. Ideea jocului este de a acumula resurse din marea majoritate a regiunilor adiacente posturilor tale comerciale. Numai recrutand noi negustori si trimitandu-i prin alte orase poti spera la infiintarea de noi posturi comerciale. Ideea de baza este ca trebuie sa fii mereu cu un pas inaintea rivalilor tai!

2. Tzolk’in. Acest joc are la baza plasarea de lucratori si este cu adevarat impresionant. Toti cei care-l vor juca o data se vor intoarce, iar si iar, in dupa-amiezele geroase de iarna la Top 3 jocuri strategice de la Lex Grup1acest joc, care reuneste familia si stimuleaza simtul strategic innascut al fiecarui jucator. Tzolk’in te tine mereu pe jar si poate tocmai de aceea este extrem de cautat printre jocurile de strategie din intreaga lumea.

3. Monopoly. Si nu in ultimul rand, trebuie sa amintim si de Monopoly. Pe langa faptul ca este un joc de strategie si iti trebuie abilitati innascute pentru a castiga, Monopoly este si un joc de societate, iar copiii si cei mari, deopotriva, il vor iubi. Invata regulile si fii stapanul celor mai multe casute si hoteluri, astfel incat sa fii castigatorul!

Daca vrei sa petreci timp de calitate cu copilul tau, alege jocuri strategice Lex Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Lex Grup? Suna la numarul 0744-433.149.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.