Top 3 modele de fose septice de la Galaxy Termo Trading

Top 3 modele de fose septice de la Galaxy Termo TradingVrei sa te muti intr-o zona in care nu exista canalizare si, vorba fie intre noi, acest lucru este des intalnit in Romania? Pentru ca nu doresti sa poluezi natura cu fel de fel de produse de uz casnic ce s-ar deversa in natura, te-ai gandit ca cea mai potrivita solutie pentru tine si familia ta ar fi sa apelezi la o fosa septica. Iar daca tot faci aceasta investitie, ai prefera sa achizitionezi o fosa septica ecologica de mari dimensiuni, care sa-ti permita sa stochezi o cantitate suficienta de apa menajera uzata.

In ziua de astazi, lipsa canalizarii nu mai reprezinta o probleama. Orice casa construita intr-o astfel de zona se poate baza pe “ajutorul” unei fose septice. De unde poti cumpara si tu o astfel de fosa? Galaxy Termo Trading iti pune la dispozitie 3 astfel de modele dintre care tu poti alege in functie de nevoile tale.

Ce este o fosa septica?

Ca o mica definitie, putem spune ca o fosa septica este acel rezervor etans, care se monteaza subteran si colecteaza toate apele menajere produse intr-o gospodarie. Materiile solide, dar si cele plutitoare sunt retinute, iar lichefierea materiilor poluante este partiala.

Daca te intrebi cat de curata este apa pe care fosa septica o elibereaza in natura, ar trebui sa stii ca nu este pura, insa este considerata mai curata decat apele multor lacuri.

Germenii patogeni sunt retinuti doar in proportie de 90%, insa este suficient incat sa nu creeze probleme naturii.

Din ce este alcatuita o fosa septica?

In majoritatea cazurilor, o fosa septica se compune din 2 compartimente:

Primul compartiment, in care se acumuleaza materile solide. In urma fermentatiei, materiile solide se depun pe fundul bazinului si trebuie vidanjate periodic. Gazele se elimina prin orficii speciale;

Al doilea compartiment, in care ajunge un fluid limpede, decantat cu ajutorul primului compartiment. Dupa o perioada, ce poate dura intre 1 si 3 zile, acest fluid este evacuat si urmeaza drenarea naturala subterana.

Top 3 modele de fose septice ecologice de la Galaxy Termo Trading

Pentru ca Galaxy Termo Trading se ocupa indeosebi de ingrijirea naturii, compania iti pune la dispozitie si 3 modele de fose septice, dupa cum urmeaza:

1. Fose septice Biocroma. In aceasta categorie ai de ales intre 4 modele, in functie de numarul de locuitori. Poti opta pentru o fosa septica adaptata nevoilor a 3-4 locuitori sau poti cumpara una ce se pliaza pe nevoile a 15 utilizatori.

2. Fose septice Superstar Imhoff Standard. In aceasta categorie exista 7 modele si te poti orienta pentru o fosa septica necesara unei familii de 4 persoane sau unui numar de 50 de utilizatori. Dupa cate se observa, modelele din aceasta categorie sunt deosebit de mari si se preteaza chiar si companiilor cu mai multi angajati.

3. Fose septice Eco Imo. Si aici te asteapta 7 modele adaptate unui numar de persoane cuprins intre 4 si 30.Top 3 modele de fose septice de la Galaxy Termo Trading1

Fosele septice de la Galaxy Termo Trading se pot folosi atat pentru uzul personal al unei familii cu un numar redus de membrii, dar se pot utiliza si pentru scoli, pensiuni, restaurante sau policlinici.

Cat priveste normele europene, fosele septice ecologice de la Galaxy Termo Trading le respecta cu brio, iar tu poti sta linistit si in aceasta privinta deoarece nu vei intampina probleme.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege fose septice Pitesti Galaxy Termo Trading. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Galaxy Termo Trading? Suna la numarul 0721-047.437 sau trimite un e-mail pe adresa office@ecofose.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

http://www.articolebiz.ro/top-3-modele-de-fose-septice-de-la-galaxy-termo-trading/

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.