Top 4 servicii SEO de la SEOMaxim

seomaximCe sunt serviciile SEO si la ce folosesc ele? Cu siguranta toata lumea a auzit deja de optimizarea SEO a unui site de prezentare a unei firme, afaceri, site de anunturi sau de divertisment. Insa ce este pana la urma acest SEO?

Vorbim de fapt de o prescurtare ce vine de la Search Engine Optimization, care inseamna optimizarea motoarelor de cautare. Pe scurt este vorba de a le arata motoarelor de cautare de pe internet, cum este si Google, ca existi si ca, mai presus de toate, vrei sa existi bine, adica pe primele pozitii de pe prima pagina de rezultate pe care Google le afiseaza.

Cand ai un magazin online care vinde anumite produse si se afla pe pozitia 500 la cautare dupa cuvinte cheie atunci este de rau, foarte de rau. Sansele ca tu sa faci vanzare, sa cresti si sa scoti profit sunt minime. Tocmai de aceea un site trebuie optimizat SEO.

 

 

Servicii SEO pentru site-ul tau

 

Daca vrei sa-ti optimizezi cat mai eficient site-ul si sa nu dai banii degeaba, alege un partener de incredere! In acest sens SEOMaxim are recomandari excelente.

SEOMaxim este o firma alcatuita dintr-o echipa tanara, dar cu pregatire in domeniu, fiind specializata in programare, si cu foarte multa experienta in spate, de peste 15 ani, in domenii precum gazduirea web, promovare web si promovare Google.

SEOMaxim iti propune 4 pachete promotionale de servicii SEO, astfel incat firma ta sa urce sus, tot mai sus:

 

  1. SEO Standard. Acest pachet contine serviciile standard de optimizare SEO. Printre acestea trebuie sa amintim de:

–          Analiza structurii site-ului tau, elaborarea unui raport, dar si analiza precisa a concurentei;

–          Keyword research. In functie de raportul mai sus mentionat, cat si de popularitatea cuvintelor in cautarile Google, SEOMaxim iti ofera si consultanta in alegerea cuvintelor cheie potrivite;

–          Implementeaza Google Analytics si Webmaster Tools, toate cu scopul de a monitoriza cat mai eficient site-ul tau;

–          Creaza si distribuie continut relevant;

–          Face analiza saptamanala sau lunara a campaniei si-ti trimite raport.

  1. SEO Business. Pe langa pachetul standard mai sus mentionat, acest pachet mai contine si serviciul de dezvoltare al unei strategii de web marketing, cat si crearea unei strategii SEO 100% personalizata.
  2. SEO Enterprise. Contine pachetul SEO Standard, iar pe langa mai are urmatoarele:

–          Seo on-page, care presupune optimizarea si restructurarea continutului;

–          Google Maps;

–          Serviciul de linkbuilding: Link Pyramid sau Link Wheel.

  1. SEO Maxim. Este un pachet complex, care contine tot ce ai nevoie pentru optimizarea SEO si dezvoltarea web a propriei afaceri. Contine pachetul SEO Enterprise, iar pe langa mai dispui si de :

–          Mentenanta Social Media, dar si integrarea acesteia in site;

–          Campanie de branding;

–          Pachete online de marketing.

 

Compania SEOMaxim iti pune la dispozitie 4 pachete, adica 4 servicii de optimizare SEO diferite, astfel incat sa poti alege in functie de nevoile tale, dar si dupa posibilitati.  Este important sa alegi pachetul potrivit, iar pentru aceasta poti consulta oricand echipa SEOMaxim, care te va ajuta cu orice nelamurire ai avea. Si nu uita, daca vrei sa cresti in mediul online, apeleaza la serviciile SEO pe care SEOMaxim le-a dezvoltat special pentru tine!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.