Topul celor 5 softuri SolidWorks de la Cad Works International

Topul celor 5 softuri SolidWorks de la Cad Works InternationalTu stii ce este aceea o proiectare asistata de calculator? Pe scurt ii spune CAD si vine din engleza de la Computer-aided Design, asta ca sa nu se utilizeze in permanenta termeni lungi si grei. Deci, la modul cat mai simplu de explicare, CAD nu este altceva decat un program de calculator, un soft sau o aplicatie, care ii ajuta pe ingineri, arhitecti sau alti specialisti ce au nevoie, in meseria lor, de proiectare. Daca, initial, programele CAD au fost inventate cu scopul de a putea desena cu ajutorul calculatorului, ulterior CAD-ul a fost perfectionat, iar in ziua de astazi permite o proiectare 3D si virtualizarea unui obiect real in interiorul calculatorului.

Este incredibil la ce nivel de evolutie s-a ajuns in tehnica, dar acest lucru nu ne mai poate mira, deoarece civilizatia actuala este in plina ascensiune.

Pentru toti aceia care sunt in cautare de softuri CAD pentru desfaurarea activitatii lor, Cad Works International are mai multe propuneri pe care ti le detaliaza in cele ce urmeaza.

Top 5 softuri SolidWorks de la Cad Works International

In primul, rand trebuie sa stii ca firma Cad Works International este o companie cu foarte multi ani de vechime in domeniul proiectarii asistate pe calculator si poate oferi solutii optime pentru orice institutie sau intreprindere care se ocupa cu proiectarea mecanica, electronica sau electrica.

Printre avantajele softurilor de la Cad Works International se numara calcularea rezistentei, dar si optimizarea si prelucrarea programelor pe toate masinile cu comanda numerica. Datorita acestor avantaje, multe companii au apelat la softurile Solid Works de la Cad Works International.

1. SolidWorks Premium. Softul Premium 2014 iti pune la dispozitie numeroase functii care, pe langa faptul ca sunt usor de utilizat fara ca tu sa-ti prinzi urechile folosindu-l, te ajuta sa cresti productivitatea firmei si sa creezi un design inovativ, in concordanta cu timpurile moderne in care traiesti. Una peste alta, softul SolidWorks Premium 2014 reprezinta un ajutor de nadejde pentru orice inginer sau proiectant.

2. SolidWorks Simulation. Cu ajutorul acestui program poti invarti toate ideile pe toate partile, astfel incat sa obtii exact produsul de care ai nevoie. Practic, SolidWorks Simulation este un program ce-ti permite simularea in spatiul virtual si te ajuta sa intelegi performanta sau slabiciunile produselor concepute inca de la bun inceput. Este un soft ce nu trebuie sa lipseasca niciunui proiectant deoarece reuseste sa reduca si pierderile de productie, ceea ce este foarte important.

3. SolidWorks Electrical. Pentru toti cei care-si desfasoara activitatea in domeniul electric, Cad Works International vine cu o solutie salvatoare si anume, SolidWorks Electrical Topul celor 5 softuri SolidWorks de la Cad Works International1ce permite o mai buna gestionare a intregii activitati de proiectare si apoi de scoatere pe piata de noi produse.

4. SolidWorks Plastics. Un alt soft cu ajutorul caruia proiectantii si inginerii isi pot desfasura activitatile mult mai usor si mai productiv.

5. SolidWorks Enterprise PDM. Este vorba despre un sistem de management eficient, care va face comunicarea mai facila, atingand cote maxime, iar nivelul de productivitate va creste si el.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege softuri SolidWorks Cad Works International. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Cad Works International? Suna la numarul 0251-419.764 sau trimite un e-mail pe adresa tudorp@cadworks.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.