Torcretare beton

torcretare beton

In diverse scenarii, s-ar parea ca torcretarea betonului la un pret mic ar implica, printre altele, consolidarea acestuia prin utilizarea a variate tije, plase sau/si fibre de otel. Consolidarea prin fibre metalice sau/si sintetice ar fi de asemenea folosite in constructii precum cele aferente pantilor si tunelelor.

Beton sau/si mortar ar fi transmise printr-un furtine si propulsate pneumatic la relativ mari velocitati pe o suprafata, ca si o metoda de contructie. Betonul, mortarul sau/si alte amestecuri folosite ar fi, printre altele, mixturi uscate (dar nu intarite), umede, etc.

Mixturile propulsate ar fi simultan plasate si compactate, forta cu care ar fi expulsate si cea de impact, printre altele, facand aparent astfel incat amestecurile sa fie lipite de aproximativ orice suprafete si forme gasite pana la curent de catre oameni, printre care si zone verticale si pozitionate deasupra.

Torcretare beton: mixturi uscate

Diverse metode de a utiliza mixturi uscare ar implica, printre altele, plasarea ingredientelor uscate intr-un buncar, iar apoi transmiterea acestora printr-un furtun pana la duza, unde un muncitor ar verifica si controla cantitatea de apa adaugata la capatul acesteia.

Astfel, apa si mixtura uscata nu ar tocmai amestecate, dar aceasta procedura s-ar facilita cand mixtura si apa ar lovi suprafata de interceptie.

Printre diverse avantaje ale metodei cu mixturi uscate s-ar afla aparent si ca apa adaugata ar fi adjustata relativ instantenu de catre controlor, asfel incat eficienta de plasament pe suprafete verticale si de deasupra ar fi relativ mai mare, fara necesitatea de a utiliza acceleratoare.

De asemenea, amestecurile uscate ar fi relativ convenabile si in situatii de reparatie in care oprirea ar fi mai frecventa, intrucat, printre altele, evacuarea materialului uscat din furtun ar fi relativ mai expeditiva.

Torcretare beton : mixturi umede

Metodele de folosinta a mixturilor umed ar presupune, printre altele, pomparea a betonului deja preparat prin furtun. Pentru aceste tehnici de constructia s-ar utiliza aer compresat pentru a propulsa amestecul spre suprafetele de impact. Procedura furtunului umed ar parea sa produca mai putin recul, pierdere de material (cand acesta ar cadea pe podea) sau/si praf, in comparatie cu procedurile “dry – mix”.

De asemenea, procedurile “wet – mix” ar mai avea si avantajul ca ar fi in stare sa plasese mai mult material in mai mutin timp.

Relative varietati de oferte pentru torcretare beton la Ignifugare.eu

La Ignifugare.eu ar fi relativ diverse produse cu referire la torcretare beton, precum si alte servicii aflate la oferte relativ avantajoase si pentru magazin, cat si pentru cumparator.

Pana in prezent, s-ar parea ca majoritatea cumparatorilor care ar fi apelat la serviciile Ignifugare.eu ar fi mentionat ca ar mai reveni si cu alte ocazii, fiind aparent interesati de calitatea produselor, precum si a serviciilor prestate de catre acest magazin.

Pe langa asta, orice produse si servicii aflate in gamele Www.Ignifugare.eu ar fi vandute la preturi relativ convenabile pentru ambele parti ale tranzactiei, raportul pret / calitate parand sa fie relativ avantajos.

De asemenea, orice tranzactii cu Ignifugare.eu s-ar facilita in maniere relativ eficiente si expeditive.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.