Toskana Garten – redefineste orice spatiu verde!

Ai nevoie de un specialist care sa iti amenajeze intr-un mod inedit gradina?

Ti-ar place cateva decoratiuni florale deosebite?

Vrei o echipa de profesionisti care sa iti ofere servicii de amenajare a parcurilor, a zonelor rezidentiale, a cascadelor si iazurilor ?

Cauti pe cineva care sa iti realizeze proiectare peisagistica 2D sau 3D pentru gradina ta?

In aceste situatii societatea Toskana Garten din Alba Iulia poate fi partenerul ideal de care ai nevoie!toskana

Avand 11 ani de experienta in domeniu, Toskana Garten reuseste sa le ofere clientilor sai servicii la standarde europene de calitate, la tarife fara concurenta.

Compania are oricand pentru tine numeroase modele de plante si arbusti, roci decorative si pietris, dar si diverse accesorii pentru gradina, materiale pentru drenaj ori sisteme de irigatii profesionale.

Cand spui Toskana Garten spui plante si produse pentru gradina speciale, spui servicii de gradinarit de cea mai buna calitate.

“Noi impreuna cu clientul !” –este motto-ul firmei din Alba Iulia la care oricand gasesti tot ceea ce iti trebuie in materie de amenajare gradini.

Daca iti doresti ceva inedit pentru gradina ta, daca vrei ca aceasta sa se transforme peste noapte intr-un mic coltisor de rai, alegi serviciile pe care Toskana Garten le are in oferta sa!

Personalul firmei stie toate secretele si trucurile in domeniul amenajarilor de gradini, acordand intotdeauna o atentie speciala gazonului, esential pentru reusita oricarui proiect de acest gen.

Mereu la dispozitia ta, mereu gata sa te ajute atat cu idei si solutii, cat si cu consiliere de specialitate, specialistii Toskana Garten Alba Iulia sunt prompti si responsabili cand vine vorba de proiectele tale, toate lucrarile fiind onorate cu profesionalism, in termenii conveniti initial.

In functie de proiect, de teren si de cerinta clientului, echipele de lucru Toskana Garten folosesc soiuri diferite de iarba pentru gazon, preturile acestora fiind cele mai bune de pe piata.toskana 1

Toskana Garten iti sta la dispozitie cu lucrari complete de intretinere pentru diversii arbori si arbusti din spatiile verzi, oferindu-ti lucrari de taiere, de fertilizare, afanari ale solului, dar si diverse tratamente de sezon.

Indiferent de copacii existenti in gradina ta, indiferent de varsta sau de inaltimea acestora, pentru mentinerea starii de sanatate se impun periodic diverse tratamente contra daunatorilor, fertilizari, lucrari de afanare si imbogatire a solului de la radacini, udari periodice, sprijiniri, sustineri si taieri.

Nici gardurile din arbusti nu trebuie lasate la voia intamplarii, pentru acestea impunandu-se periodic tunderi succesive in perioada de vegetatie, pentru modelarea ori pastrarea dimensiunilor dorite.

Toate serviciile de amenajare gradini oferite de compania Toskana Garten in Alba Iulia sunt realizate numai cu echipamente si utilaje moderne, de ultima generatie, calitatea acestora fiind una deosebita.

In categoria amenajare gradini mai sunt incluse si serviciile de proiectare peisagistica, specialistii Toskana Garten realizand modele inedite de ronduri din flori, in functie de cerintele si preferintele partenerilor sai de afaceri.

Iar la cerere, firma iti mai poate realiza si proiecta elemente ornamentale de decor, fantani arteziene sau lacuri artificiale, ce imprima personalitate si stil oricarei gradini.

De ce sa nu profiti acum de oferta pe care Toskana Garten din Alba Iulia o are pentru tine, schimband radical imaginea gradinii tale?

Toskana Garten – redefineste orice spatiu verde!

Contact:

Judeţ: Alba
Localitate: Alba Iulia
Adresa: DN1, nr. 6
Telefon: 0722 870 248

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.