Tot ce trebuie stiut in materie de design interior

design interior

Design-ul interior a devenit un aspect tot mai important atunci cand vine vorba despre casa noastra. Nimic nu pare mai frumos decat o ambianta placuta si calda, creeata de un design original, care sa imbine cele mai bune idei ale dumneavoastra, intr-o tema unica si spectaculoasa, care sa se regaseasca in casa, cu un produs pretios al unei imaginatii uluitoare.

Sfaturi pentru un design interior reusit:

Indicat in astfel de situatii, ar fi sa apelati la serviciile unuor profesionisti. Daca doriti insa ca acest proiect sa va apartina in totalitate si vreti sa il transformati in unul de suflet, primul pas important pe care trebuie sa il faceti pentru un rezultat spectaculos, este sa va cautati inspiratia.

Incercati sa aduceti elemente unice  care sa reprezinte totusi pasiunile dumneavoastra. Va place o anumita cultura?  Imprumutati simboluri de la ea si incadrati-le usor in design-ul locuintei dumneavoastra. Sunteti pasionat de muzica, sport, teatru, aveti la dispozitie variante incredibile prin care sa va aratati admiratia fata de astfel de lucrui. La fel este si in cazul in care iubiti natura. Daca aglomeratia orasului si zogomotul urban este prea mult pentru dumneavoastra, va puteti gasi refugiul chiar in propia casa, prin picturi sau piese de  mobilier inspirate din acesta tema. Succes!

Urmeaza apoi sa alegeti culorile pe care le veti folosi. Daca  tematica este stabilita, paleta de culori trebuie sa  primeasca si ea atentie. Alegeti culori clasice cu accente tipatoare. Sunt la mare cautare anul acesta in materie de design interior, datorita efectului vizual uimitor creeat. Asa ca o camera in tonuri de gri, cu mobilier albastru sau vede poate fi folosita lejer pe post de birou. Eleganta si sofisticata, va fi mediul ideal de a incheia cele  mai bune afaceri.

Alegerea mobilierului si accesorizarea sunt ultimii pasi care trebuie facuti. Fiti indrazneti, dupa cum spuneam; culorile tipatoare sunt la mare cautare atata vreme cat nu exagerati. Accesoriile si obiectele decorative sunt mai interesante cand au o poveste asa ca cele home made sunt o alegere sigura.

Greseli frecvente in design-ul interior:

Pentru ca dumnevoastra sa puteti afirma oricand ca acasa este cel mai bine, trebuie sa acordati atentie si celor mai mici detalii cand vine vorba despre design-ul interior al casei cu www.LogosiDesigninterior.ro. Una dintre cele mai  frecvente greseli pe care oamenii le  fac atunci cand vine vorba despre amenajarea casei visurilor  lor, este iluminatul insuficient.

Imaginati-va o cina, cu cativa prieteni la dumneavoastra acasa, desi pare ca nu are nicio legatura, daca iluminatul este suficient ambianta va fi mai placuta, mai calda si automat starea de bine nu va intarzia sa apara. Asa ca daca pana acum considerati ca lumina nu este prea importanta in ceea pe priveste design-ul case dumneavoastra, poate ar trebui sa va mai ganditi.

Pe langa acest aspect, cu lumina, foarte important este si sa va alegeti cu gija obiectele decorative. Tineti cont ca cele mai apreciate sunt obiectele de calitate, simple si totusi frumoase, care sa se incadreze in tematica incaperii. Inafara de toate acesta, cel mai important este sa invatati sa eficientizati tot spatiul de care dispuneti, nu faceti risipa!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.