Totul e beton cu Sigicom!

Totul e beton cu Sigicom!Vrei sa achizitionezi boltari de cea mai buna calitate deoarece ti-ai pus in gand ca anul acesta sa-ti ridici o locuinta si ai auzit ca aceste materiale, pe langa faptul ca sunt rezistente, te ajuta sa-ti construiesti casa mult mai repede si chiar mai ieftin? Ai nevoie atat de boltari pentru zidarie, cat si de boltari pentru fundatie si nu stii de unde sa faci rost de ei? Cauti o companie serioasa care sa confectioneze aceste articole utilizate atat de des in ultimii ani, in constructii si care se ocupa, totodata, si de montarea acestora? De stalpi si garduri din beton nu ai nevoie pentru noua ta locuinta, astfel incat aceasta sa fie imprejmuita eficient?

Sigicom din judetul Bistrita-Nasaud isi desfasoara activitatea, inca din anul 1995, in domeniul productiei de elemente din beton, special create pentru constructii, fie ca vorbim despre constructii civile sau despre cele industriale.

De ce sa alegi Sigicom? Pe langa experienta pe care a castigat-o in timp, compania iti ofera calitate si diversitate, ceea ce se reflecta si in faptul ca in anul 2004 Sigicom a reusit sa inregistreze trei modele de placi pentru garduri, toate fabricate din beton armat cu fier. Unde au inregistrat aceste marci? La Oficiul de Stat pentru Investitii si Marci.

Asa-i ca acum ai mai multa incredere in boltarii de la Sigicom?

Boltar peste boltar, iar casa este gata intr-o clipita

Boltarii sunt folositi de secole si reprezinta o alternativa convenabila in locul caramizii, deoarece sunt relativ ieftini.

Ce sunt, totusi, boltarii? Acestia inlocuiesc cu succes caramida clasica sau BCA-ul. Ca sa intelegi mai bine ce sunt boltarii, inchipuie-ti niste blocuri de zidarie faurite din beton vibropresat. Cum se obtin? La baza, boltarii au urmatoarele ingrediente: ciment, apa si agregate naturale de rau. Acest mortar semiuscat se preseaza si se vibreaza pana se obtin boltarii, care pot avea forme si destinatii diferite.

Exista boltari speciali pentru fundatii. Ei prezinta goluri si sunt utilizati la zidurile de sustinere, fiind foarte rezistenti, deoarece sunt umpluti cu beton armat sau cu beton monolit. Aceasta reteta este garantia succesului unei fundatii durabile.

Daca ai nevoie, poti gasi si boltari pentru zidarie si se folosesc in special pentru camere pe care doresti sa le pastrezi reci, cum sunt beciurile, garajele sau magaziile. Daca folosesti si izolatori termici, poti sa utilizezi boltarii pentru orice tip de cladire.

Deci, printre avantajele folosirii unor astfel de boltari, este faptul ca ei sunt mari si cladirea se ridica foarte rapid, au dimensiuni exacte, ceea ce-ti usureaza munca si au un pret accesibil.

Sigicom, pentru ei betonul nu mai are nici un secret!

De la infiintare si pana in zilele noastre, Sigicom a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de boltari din tara.

Calitatea produselor Sigicom este atestata ISO, astfel incat tu poti fi sigur ca atunci cand cumperi ceva de la aceasta companie ai parte numai de produse bune.

Si pentru ca Sigicom priveste mereu inainte, a investit si investeste continuu in utilaje de ultima generatie, cat si in Totul e beton cu Sigicom!scolarizarea angajatiilor sai, deoarece compania este constienta ca doar prin calitatea si profesionalismul ei, isi face reclama!

Daca ai nevoie de boltari Bistrita, ia legatura cu firma Sigicom. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0744-298.583, 0735-210.680 si 0744-304.906 sau trimite un e-mail pe adresa office@sigicom.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.

One comment on “Totul e beton cu Sigicom!

  1. Pingback: Pentru curatenie impecabila, alege Medinet Hygiene Consulting!

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.