Tractari auto de specialitate asigurate de Consuel Transport

Accidentele sau evenimentele neplacute petrecute in trafic sunt situatii care trebuie pe cat posibil evitate. Sunt, insa, situatii cand vina nu este a dumneavoastra sau cand trebuie sa gestionati rapid o problema pentru a iesi din impas. Daca va confruntati cu un eveniment neplacut si aveti nevoie de asistenta in trafic atunci compania Consuel Transport va ofera ajutorul de care aveti nevoie. In acest scop, in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile de tractari auto oferite de compania mentionata.

Tractarile auto sunt necesare, in special, in situatiile in care masina dumneavoastra nu mai funtioneaza adecvat sau nu mai functioneaza deloc. Fie ca va aflati in mijlocul orasului sau pe un drum din afara localitatii, a ajunge la un service de specialitate va reprezenta scopul dumneavoastra. Dar cum masina nu mai functioneaza, aceasta trebuie sa fie tractata pana la service-ul cel mai apropiat sau la oricare alta destinatie indicata de dumneavoastra. In acest sens tractarile auto sunt extrem de benefice.

Cu totii stim cat de neplacut este sa intampini probleme la masina in plin trafic. Nu este de ajuns ca masina are defectiuni, dar si ceilalti participanti la trafic vor agrava problema mustrandu-va sau de foarte multe ori chiar apostrofandu-va. Insa, trebuie sa tratati situatia cu calm si sa alegeti solutia cea mai rapida prin care sa iesiti din impas. Daca problemele pe care le intampinati se petrec in judetul Arad atunci compania Consuel Transport va reprezenta ajutorul de care aveti nevoie.

Consuel Transport dispune de toate resursele necesare unei interventii prompte si de calitate. Compania va intampina clientii cu autoutilitare special dotate si echipate pentru tractari auto, indiferent de modelul masinii dumneavoastra. Transportul va fi unul rapid, eficient, dar si sigur pentru ca inca o problema este exact ceea ce nu va doriti. In acelasi timp Consuel Transport dispune si de personal calificat si experimentat care va trata cu profesionalism fiecare situatie in parte. Interventia Consuel Transport se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice ce intampina probleme in trafic precum: accidente, avarii importante, pana, alimentare cu carburant gresit, descarcari de baterii si asa mai departe.

In afara acestor servicii, prin intermediul Consuel Transport mai puteti beneficia si de: remorcari auto, depanari auto, asistenta rutiera, platforma auto, transport de marfa, transport de persoane, dar si multe altele. Pentru toate aceste servicii puteti beneficia de preturi avantajoase, fara a se face rabat de calitate; preturile vor varia in functie de fiecare situatie in parte, asadar pentru a obtine o oferta exacta, nu ezitati si solicitati asitenta reprezentantilor Consuel Transport.

Pentru a solicita interventia unei tractari auto Consuel Transport nu trebuie decat sa utilizati datele de contact ce sunt listate in cele ce urmeaza. Personalul companiei se va deplasa rapid la fata locului pentru a va oferi ajutorul de care aveti atata nevoie. Pentru a afla mai multe informatii referitoare la aceste servicii si nu numai, puteti oricand accesa platforma online Consuel Transport unde fiecare serviciu va fi atent detaliat.

Consuel Transport, date de contact

Adresa: Str. Armoniei nr. 46 sau Zimand Cuz nr. 17 jud. Arad, Romania
Telefon: 0722-280000 / 0741-997531, nr personalizate: 07DEPANARI sau 0REMORCARI
E-mail: contact@consueltransport.ro
Website: www.consueltransport.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.