Tractari auto la cel mai bun pret

tractari auto

Multi oameni au o rulotă, sau remorcă – iar daca sunteti unul dintre ei, avem nevoie de masina ce trebuie sa faca față . In topul format din primele 10 sfaturi pentru cumpararea unei masini de tractare va sunt arătate principalele criterii dupa care să cautati

Primele dintre criterii este greutate remorcii.

Primul lucru ce e bine sa se stabileasca este cât de mare este greutate ce o sa fie remorcata. Acele rulote care sunt mici pot sa cântăreasca mai putin de circa 750 kg, insa unele care sunt mai mari pot sa cântăreasca si 2500 kg, in asa fel încât pentru acestea aveti nevoie de un pic de asa zis “research”. Nu trebuie sa uitați ca se adăuga la greutatea aceasta niste obiecte suplimentare pe care le transportti, cum ar fi spre exemplu obictele necesare pentru un camping.

Deasemeni, este important in cazul tractarilor auto sa aflați cât poate sa tracteze respectiva masina pe care o avem in dotare.

Producătorii automobilelor au publicat intotdeauna capacitățile de remorcare ale masinile lor, de aceea trebuie sa cercetati lucrul acesta pentru a ne asigura ca poate face fata cu succes tractarii. Cu toate acestea, limitele care au fost menționate atara cat poate sa tracteze masina din punct de vedere fizic si nu neaparat ce este sigur.

Un alt aspect in constituie daca este cu frane sau este fără frâne deoarece asta face diferență.

Producătorii au mentionat intotdeauna greutatea maxima ce poate fi tractata “cu frana” si “fara frana”. Cantitatea care poate fi tractata auto cu frana face referire la acele remorci și la rulotele ce sunt cuplate fata de sistemul de frânare pe care il are autovehiculului și propriile frâne ce sunt activate când se apăsa pedala. Dacă ce remorcati nu poate avea propriile frane, ele trebuie să cântărească mai puțin decât este greutatea pe care o are specificata.

Trebuie sa avem în vedere greutatea pe care o are in fata

Dacă urmeaza sa facem tractarea rulotei trebuie in acelasi timp să se stabilească ce greutatea este in fata sale adica greutatea ce apasa cuplajul sferic pe are il are masina, fie solicitand catre producător sau către o scală speciala, dupa care sa verificei că aceasta se vor incadra in limitele pe care le are masina

Un alt aspect este reprezentat de ce masini sunt bune pentru tractarea auto a sarcinilor grele.

Este nevoie sa tractam ceva mare? In cazul acesta trebuie transportata o remorca de cai, si vom avea nevoie si de ceva care e destul de serios care sa faca față astfel incat sa fee un 4×4 full-size. Discutand despre masini cum ar fi Volkswagen Touareg ori poate Land Rover Discovery, ce pot tracta si până la greutati de circa 3,5 tone.

Care sunt masinile cele mai bune pentru a tracta auto anumite sarcini medii?

In cazul in care avem nevoie de masini de zi cu zi practica folosita pentru a tracta o rulota sau a barcilor, un 4×4 care este de dimensiuni medii va fi ideal. În felul acesta se pot evita costurile ce de regula sunt unele foarte mari avand funcționarea unuia care e 4×4 full-size.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.