Tradis Craiova – profesionalism si calitate!

Nu stii la cine sa apelezi pentru diverse servicii de traducere, realizate la standarde europene? Ai nevoie in timp scurt de tehnoredactare, la preturi fara concurenta? Vrei consultanta in afaceri, management sau marketing? Vrei un specialist care sa iti acorde consultanta specializata pentru accesarea de fonduri europene? Cauti o colaborare pentru interpretariat? Compania Tradis din Craiova este partenerul ideal!

Cu experienta in domeniu, firma Tradis iti ofera oricand servicii de calitate, realizate in scurt timp de personal bine pregatit in domeniu.Alpha Trad

Traducatorii Tradis sunt gata sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie, acestia realizand traduceri in peste 70 de limbi, in domenii diferite de activitate.

Apeleaza cu incredere la compania Tradis din Craiova ori de cate ori ai nevoie de:

  • Traduceri autorizate;
  • Servicii de interpretariat;
  • Tehnoredactare;
  • Revizie traduceri;
  • Consultanta in afaceri;
  • Consultanta contabila, consultanta marketing si consultanta management;
  • Consultanta fonduri europene.

Lucrand doar cu personal calificat, preluand si finalizand rapid toate lucrarile si proiectele clientilor, aplicand tarife fara concurenta, compania Tradis a reusit sa se detaseze rapid de restul firmelor de profil de pe piata romaneasca.

Mereu la dispozitia partenerilor de afaceri, mereu gata sa se adapteze din mers cerintelor pietei, Tradis este compania care reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor sai.

In plus, profesionalismul firmei Tradis este garantat de:

– Nivelul de expertiza al traducatorilor firmei;
– Instrumentele de organizare interna specifice: baze terminologice, instrumente de traducere (Trados, Vista);
– Identificarea rapida a nevoilor clientilor, carora le sunt oferite cele mai bune solutii, in cel mai scurt timp;

– Servicii extinse: orice tip de traducere in 70 de limbi, pentru orice domeniu de activitate.

Un loc aparte in oferta de servicii pe care compania Tradis o are pentru clientii sai este ocupat de activitatea de interpretariat.

De ce ai nevoie de un traducator interpret Tradis? Pentru ca aceasta este profesionistul care stie sa te apropie in timp real de interlocutorul tau, oferindu-ti astfel sansa de comunicare cu orice partener de afaceri.

Un traducator-interpret va apropie in timp real de interlocutorii dumneavoastra straini: alegeti sa fiti insotit de un expert pentru a va dezvolta relatiile pe plan international.

Compania Tradis iti ofera interpretariat simultan si consecutiv in domenii diferite precum: interpretariat de afaceri, conferinte, declaratii, audieri, intalniri cu clientii, arbitraje, consultatii medicale, interviuri de angajare, declaratii inregistrate, cursuri sau apeluri telefonice.

De asemenea, tot la Tradis gasesti si servicii de interpretariat special dedicate pentru seminarii, targuri, reprezentari legale, congrese, dineuri, receptii, simpozioane sau semnarea diverselor contracte la sediile birourilor notariale.

Specialistii Tradis sunt gata sa iti ofere si interpretariat prin telefon, la deschiderea unor conturi, la obtinerea unor credite bancare sau la  insotirea clientilor externi in calatoriile din tara.

De ce sa nu profiti de oferta imbatabila a unui lider in domeniu? Alege acum colaborarea cu Travis Craiova, alege partenerul ideal de care ai nevoie! Travis Craiova – profesionalism si calitate!

Contact:

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.