Tradis – Servicii de interpretariat profesioniste!

Interpretariat-Craiova-M8dlLDaca vrei servicii de interpertariat in si din aproape orice limba, firma Tradis iti ofera servicii rapide si de calitate la preturi fara concurenta. Interpretariatul poate fi simultan, consecutiv sau chouchotage in functie de nevoile fiecarui client si serveste la dezvoltarea relatiilor pe plan international. Un traducator-interpret te apropie in timp real de interlocutorii tai straini, indiferent ca este vorba de conferinte, consultatii medicale, intalniri de afaceri, seminarii, deschideri de conturi, obtinere de credite, cursuri sau alte asemenea. Interpretariatul se deosebeste de celelalte forme de activitati de traducere prin caracterul sau iminent, deoarece acesta se face aici si acum. In plus, interpretariatul este o disciplina care presupune o pregatire a interpretului, care pe langa competentele lingvistice, trebuie sa dea dovada si de rezistenta la stres si rapiditate in reactii.

Dupa cum am mentionat anterior, interpretariatul realizat de firma Tradis este de 3 tipuri. Interpretariatul simultan este cel mai dificil tip si consta in traducerea simultana a unui discurs dintr-o limba intr-alta. Acesta se utilizeaza pentru conferinte si intalniri de afaceri. Este extrem de important ca interpretul sa stapaneasca foarte bine limbile solicitate. Interpretariatul consecutiv este cea mai des intalnita metoda de interpretariat, utilizat pentru semnarea documentelor si intalniri de afaceri. Acesta presupune ca vorbitorul sa prezinte o idee dupa care lasa un timp de ragaz interpretului pentru traducere. De obicei, vorbitorul se opreste la un interval de 5-8 minute pentru a permite interpretului sa redea discursul.

Interpretariatul consecutiv utilizeaza tehnica denumita prise de notes alcatuita din simboluri, abrevieri sau chiar desene. Ultimul tip de interpretariat, chouchotage reprezinta o forma a traducerii simultane si consta in soptirea la urechea ascultatorului a discursului vorbitorului. Se diferentiaza de interpretariatul simultan prin faptul ca chouchotage-ul se realizeaza fara ajutorul dispozitivelor tehnice. Interpretii din cadrul firmei Tradis sunt autorizati de Ministerul Justiei si ofera servicii de interpretariat de calitate si profesioniste. Metodele de interpretariat sunt utile in crearea unor relatii de afaceri de succes in care fiecare participant reuseste sa se faca inteles. Compania Tradis ofera servicii de interpretariat, chiar si pentru calatoriile de afaceri din afara tarii.

Infiintata in Craiova, societatea Tradis ofera servicii de traducere la standarde inalte de calitate. Personalul bine pregatit este format din profesionisti care iti stau la dispozitie pentru a identifica si solutiona in cel mai scurt timp posibil cerintele tale. Tradis ofera traduceri autorizate, interpretariat, tehnoredactare, revizie traduceri, consultanta in afaceri, consultanta contabila, consultanta fonduri europene, consultanta marketing si consultanta management. Traducatorii firmei folosesc instrumente de organizare specifice, cum ar fi instrumente de traducere si baze terminologice. Societatea Tradis realizeaza traduceri in peste 70 de limbi pentru aproape orice domeniu de activitate. Pentru dezvoltarea relatiilor internationale, serviciile de interpretariat sunt fundamentale, iar interpretii Tradis pot face fata cu brio oricarei incercari.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de interpretariat oferite, acceseaza site-ul oficial al firmei Tradis sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Societatea Tradis ofera servicii profesioniste acoperind variate domenii, de la juridic, tehnic pana la domeniile de specialitate. Expertii Tradis garanteaza realizarea unor traduceri de mare acuratete. Solicita serviciile de interpretariat oferite de Tradis pentru succesul afacerii tale.

Datele de contact ale firmei Tradis

Adresa firmei: Bloc Patria, Ap.3, Et.1, Craiova, Dolj

Telefon: 0765 961 932

Email: office@alphatrad.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.