Traduceri profesioniste cu Linzmayer

Linzmayer traduceriIn ziua de astazi tot mai multi tineri pleaca din tara, incercandu-si norocul in alta tara straina. Pleaca acolo plini de speranta si cu increderea ca acolo vor gasi ceea ce aici nu exista: sansa. Pe langa sansa, tinerii trebuie sa aiba asupra lor cunostinte solide in domeniul lor si acte oficiale care sa le ateste, traduse si legalizate. Nu de putine ori au fost cazuri in care dosarele au fost respinse din cauza incorectitudinii traducerii actelor, astfel ca tinerii au pierdut o sansa importanta din viata lor. Pentru ca au apelat la servicii de traduceri care s-au dovedit a fi incompetente, au lasat astfel o buna oportunitate de avansare in cariera, sa treaca pe langa ei. Sau pentru ca firma care se ocupa cu traducerile avea un pret extrem de mic si atractiv, a facut ca tinerii sa apeleze la serviciile lor, fara ca mai intai sa verifice daca personalul firmei raspunzator de traducerea actelor oficiale este competent in acest domeniu. Este foarte important ca atunci cand se traduce un text sau un document oficial, sa se respecte intr-o proportie cat mai mare mesajul textului de tradus, si sa fie mentinuta si calitatea mesajului.

Daca vei apela la serviciile firmei de traduceri autorizate Linzmayer, nu vei avea parte de nici o surpriza neplacuta care sa iti strice palnurile de viitor. De ce?

Linzmayer traduceri autorizatePentru ca Linzmayer este o companie de traduceri autorizate care are un personal calificat, o echipa adevarata de oameni profesionisti care isi cunosc meseria, traducatori autorizati si vorbitori nativi, care au studii de specialitate realizate in tarile si in limba pentru care au autorizatie, ceea ce reprezinta o garantie a serviciilor oferite.

De asemenea, printre colaboratorii firmei se numara si oamenii care profeseaza in sectorul academic, mai exact in cel al limbilor straine.

Firma ofera o gama variata de servicii precum traduceri, interpretariat si revizuire de traduceri, dorind sa se ridice la cote inalte in acest domeniu. Serviciile de traduceri sunt din cele mai diverse domenii: medical, financiar, contabil, economic, tehnic, juridic, literar, religios, etc.
Traduceri imba germana LinzmayerAgentia de traduceri Linzmayer realizeaza traduceri din/in peste 25 de limbi, de exemplu ebraica, hindi, maghiara, germana sau suedeza, incercand sa faca fata oricarui tip de provocare, care s-ar putea regasi in dificultatea textului de tradus sau raritatea limbii. Motiv pentru care, fiecare cerere venita din partea clientului este tratata si analizata cu profesionalism, deoarece firma este constienta de cat de important poate fi un act tradus corect pentru derularea cu succes a unei afaceri.

Echipa de specialisti a firmei este mereu deschisa si apreciaza indicatiile si sugestiile care vin din partea clientilor, pentru ca serviciul comandat la sfarsit sa il multumeasca in totalitate pe client. La cererea clientilor, firma ofera si servicii de legalizare la notar a actelor ce au fost traduse sau a altor tipuri de acte. Traducerile efectuate de catre traducatorii autorizati ai firmei, se revizuiesc de foarte multe ori de catre un traducator care este vorbitor nativ al limbii respective.

Iar daca ai nevoie sa fii sigur ca documentul tau care a fost tradus in urma cu mai multi ani este tradus corect, firma Linzmayer te poate ajuta si in acest caz. Pentru acest lucru au nevoie de documentul-sursa si de traducerea pe care tu o ai. Revizuirea va fi efectuata de catre traducatorii care sunt vorbitori nativi ai limbii respective.

Agentia de publicitate Linzmayer o poti gasi in orasul Cluj-Napoca, la adresa: B-dul Eroilor nr. 3, tel.0264-599.830 /0722-479.294 sau ii poti contacta direct pe site-ul lor: www.linzmayer.ro.

Poti citi si alte articole interesante doar cu un click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.