Transport grupaj de la Mutari Transport Mobila!

full_3Transportul in regim de grupaj presupune efectuarea unui transport pentru persoanele care detin partide de marfa mai mici decat un camion complet. Mutari Transport Mobila ofera servicii avantajoase de transport grupaj pentru bunurile sau marfurile pe care vrei sa le muti. Compania are o vasta experienta in mutari si transport de mobila si obiecte fragile in siguranta. Siguranta, organizarea si profesionalismul sunt principiile pe baza carora actioneaza echipa firmei de specialisti in mutari si relocari, transport mobila si aparatura fragila. Se opteaza pentru servicii de grupaj direct pe camioane pentru eficienta si rapiditate. Spre deosebire de transportul complet, transportul in grupaj ofera posibilitatea de a transporta marfurile si bunurile chiar si pentru clientii care au partide mai mici de marfa.

Transportul in grupaj consta in termeni redusi de livrare, un numar mai mic de manipulari si eficienta costurilor. Tendinta pe piata transporturilor indica o importanta crestere a ponderii incarcarilor de tip grupaj. Echipa firmei se straduieste sa ofere clientilor servicii de grupaj eficiente si de incredere pentru a raspunde intru totul nevoilor acestora. Grupajul se bazeaza pe tehnologie pentru a asigura ajungerea bunurilor la destinatie indiferent de distanta sau urgenta si pentru ca toate autovehiculele sa fie in siguranta si sub control la orice ora. Activitatea de grupaj trebuie sa se desfasoare intr-o perfecta organizare pentru ca bunurile sa fie ridicate si livrate la timp, indiferent de destinatie. Grupajul inseamna fiabilitate, acuratete si personal dedicat, focusat sa gaseasca cele mai bune solutii in orice circumstante, pentru ca societatile si oamenii sa isi primeasca marfa in conditiile stabilite de parti. Combinarea de mai multe incarcaturi mici intr-un container plin sau intr-o incarcatura mare pentru a avea rate de transport, s-a dovedit o solutie eficienta de cost de transport. Intr-un context economic in care controlul costului, eficienta si flexibilitatea constituie noua mantra a business-ului, grupajul a devenit o solutie pe care o aleg din ce in ce mai mult companiile. Transporturile de incarcaturi impartite reprezinta o solutie de cost eficient pentru incarcaturile clientilor.

Infiintata in Bucuresti, firma Mutari Transport Mobila are ca obiect de activitate efectuarea transporturilor de mobila pe intreg teritoriul tarii, cat si in toata Europa. Oricare ar fi destinatia finala, compania asigura transporturi in conditii optime de siguranta, raspunzand cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens. In plus, firma pune la dispozitia clientilor si servicii de demontare a pieselor de mobilier, impachetare si despachetare a acestora, precum si montarea si plasarea mobilei in spatiul dorit de catre client, oferind in acest fel solutii complete care faciliteaza orice operatiune de mutare. Firma Mutari Transport Mobila dispune de autovehicule speciale si soferi experimentati care asigura un transport sigur, toate obiectele ajungand la destinatie cu bine si in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite si, in special, despre serviciile de transport grupaj oferite de Mutari Transport Mobila, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta echipei de specialisti a firmei! Beneficiaza de serviciile de transport grupaj oferite de Mutari Transport Mobila pentru a obtine costuri reduse si promptitudinea serviciilor!

Datele de contact ale firmei Mutari Transport Mobila

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 0722 608 669

Email: info@mutaritransportmobila.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.