Transport marfuri generale direct la destinatie

devaIndiferent ca este vorba despre marfa paletizata sau despre marfa transportata in containere, transport marfuri generale este un serviciu ce trebuie prestat doar de catre cei mai buni, de echipe specializate pe aceasta ramura, dotate corespunzator si cu foarte multi ani de experienta.

Transport marfuri generale, flexibilitate si solutii sigure si rapide

O companie de transport ce ofera servicii de transport marfuri generale trebuie sa prezinte flexibilitate si sa se adapteze la perfectie cerintelor clientilor sai, astfel incat transportul de marfuri generale, fie el national sau international, sa se desfasoare fara incidente.

Particularitatea unui transport de marfuri generale consta tocmai in varietatea nelimitata de tipuri de marfuri ce pot fi transportate, in modul in care acestea sunt prezentate, dar si in ceea ce priveste cantitatile ce necesita deplasarea, cat si categoriile de potentiali clienti.

Tocmai de aceea, orice companie de transport trebuie sa fie capabila sa se adapteze la cerintele beneficiarului pentru a fi sigura de reusita, satisfacand necesitatile tuturor clientilor sai. Astfel transport marfuri generale poate fi clasificat in 2 mari categorii:

  1. Transport marfuri generale pe rute interne, adica in Romania;
  2. Transport marfuri generale internationale, adica pe drumurile Uniunii Europene.

Cum se realizeaza aceste transporturi de marfuri generale? Se vor utiliza mijloace de transport adecvate, alegandu-se rutele cele mai scurte pentru ca marfa sa ajunga la destinatie cat mai rapid si sigur. Si, nu in ultimul rand, preturile trebuie sa fie competitive pentru ca o companie de transport sa aiba succes in aceasta ramura.

Dar, totusi, ce sunt marfurile generale? In aceasta categorie sunt incluse toate acele marfuri care nu necesita luarea unor masuri speciale pentru a fi transportate si nici autorizatii suplimentare cum este cazul marfurilor agabaritice sau a celor periculoase. De asemenea, amintim ca marfurile generale pot fi ambalate in moduri dintre cele mai diverse, insa printre cele mai cunoscute amintim de:

  • Transport marfuri generale paletizate. Indiferent de natura marfurilor, transportul paletizat este unul dintre cele mai sigure;
  • Transport marfuri generale in containere. Transportul de marfa in containere este din ce in ce mai utilizat datorita sigurantei sale, iar pentru incarcarea unui astfel de container firmele de transport trebuie sa fie dotate cu camioane speciale.

Transport marfuri generale cu Moldotrans

Nu este usor sa-ti gasesti echipa potrivita atunci cand vine vorba despre transport marfuri generale, dar atunci cand ai gasit-o te poti baza pe aceasta indiferent de tipul de marfa, de tipul de ambalare sau de cantitate.

Moldotrans din Deva este dotata corespunzator si face fata unui transport de marfuri generale dintre cele mai diverse pe teritoriul Romaniei sau in Uniunea Europeana, fiind un partener de incredere in orice situatie.

Moldotrans are camioane speciale in perfecta stare de functionare, noi, moderne, o echipa autorizata, cu multi ani de experienta, se ocupa de incarcarea si descarcarea marfurilor, cu ambalarea si transportul acesteia in deplina siguranta. Totul se realizeaza cu maxim de profesionalism, intr-un timp foarte scurt in schimbul unei sume atragatoare. De regula, o incarcatura de marfuri generale este cuprinsa intre 7 si 20 de tone.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.