Transport mobila cu Professional Movers

Te muti si ai nevoie de o mana de ajutor? Partea cea mai urata a mutatului si care umbreste bucuria unui nou inceput o reprezinta transport mobila. Cum, cu cine si cu ce sunt doar cateva intrebari la care trebuie sa gasesti o rezolvare cat mai rapid pentru a te putea muta cat mai repede si fara prea mari batai de cap. Din fericire, de acum incolo mutatul chiar nu mai reprezinta niciun stres deoarece exista Professional Movers!

Transport mobila, rapid si eficient cu Professional Movers

 

Transport mobila cu Professional MoversNiciodata nu a fost mai simplu sa te muti! Cum asa? Professional Movers din Bucuresti este exact echipa ce te poate ajuta si pe tine cu transport mobila oriunde in capitala.

Ce fel de produse transporta Professional Movers? In primul rand, vorbim despre mobila si despre piese de mobilier, mai mari sau mai mici, insa trebuie sa amintim si de diverse alte bunuri pe care doresti sa le muti, mobila noua pe care abia ce ai cumparat-o de la magazin si vrei sa o aduci acasa, electrocasnice mari sau mici, birouri sau bunuri de uz personal.

Cui se adreseaza Professional Movers? Persoanelor fizice, dar si celor juridice. Serviciile sunt prestate numai in capitala? Nu, Professional Movers se ocupa cu transport mobila in toata tara, exact la adresa dorita. Astfel, fie ca te muti undeva in Bucuresti, fie ca vrei sa pleci din aglomeratia capitalei si ai gasit un apartament dragut in provincie, echipa Professional Movers iti transporta mobila in siguranta, iar tu nu trebuie sa misti niciun pai in acest sens.

Dupa ce ai chemat echipa la tine acasa, aceasta se va prezenta cu toate ustensilele necesare pentru demontare. Se ocupa apoi de incarcarea mobilei in autoutilitarele cu o greutate cuprinsa intre 3.5 tone si 7.5 tone sau chiar in TIR-uri. Serviciile sunt prestate si national, dar si international. Dupa ce ajunge la destinatie, tot Professional Movers se ocupa si cu remontarea mobilei. Ce mai, servicii complete, de la A la Z!

In cat timp ajunge echipa la tine? Fa o programare pentru a fi sigur ca te poti bucura de serviciile profesioniste ale echipei. Insa, in mod normal, 2 ore sunt mai mult decat suficiente pentru ca Professional Movers sa se pregateasca cu tot ce are nevoie si sa ajunga la locuinta ta pentru a se apuca de treaba.

Este o urgenta? Professional Movers iti sta la dispozitie 24 de ore din 24!

 

Bucurestenii se bucura de servicii de transport mobila oferite la un pret competitiv

 

Si acum am ajuns la pret. Ce preturi practica Professional Movers pentru transport mobila oriunde in Bucuresti sau in tara? Ei bine, sa stii ca preturile sunt Transport-mobila-cu-Professional-Moverscompetitive si, mai ales, negociabile!

Plata se stabileste in functie de cantitatea obiectelor, a marfurilor si a pieselor de moblier, de tipul acestora, daca sunt mici sau mari, cat si de dificultatea transportului. Daca vei da amanunte cat mai exacte, vei afla pretul inca de la telefon pentru a sti cu precizie care este suma la care sa te astepti daca vei chema echipa Professional Movers pentru transport mobila.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege transport mobila de la Professional Movers. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Professional Movers? Pentru detalii, suna la numarul 0735-280.723 sau trimite un e-mail pe adresa contact@professionalmovers.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.