Transport mobila

transport mobila

Uneori in viata apare necesitatea de a ne muta. Un apartament nou, o casa noua, un oras nou; acestea sunt motivele cel mai des intalnite, pentru care avem nevoie de un transport mobila. In acest caz este necesar sa apelati la o firma care poate sa va transporte mobila si lucrurile dumneavoastra in siguranta, fara a fi nevoit sa va complicati prea mult programul.

La ce companie puteti sa apelati pentru a beneficia de transport mobila?

In cazul in care aveti nevoie, pentru transport mobila, de o firma recunoscuta pentru seriozitatea si profesionalismul sau, va recomandam Professional Movers, cu sediul in Bucuresti. Aceasta companie ofera servicii profesionale de transport a obiectelor dumneavoastra in conditii sigure, catre destinatii nationale si chiar internationale. Astfel, aceasta firma va poate pune la dispozitie masini de 3,5 si 7,5 tone si chiar tiruri. Indiferent de tipurile de mobilier, de ora sau locatie, compania va va oferi cele mai bune servicii pentru ca relocatia sa se desfasoare fara incidente si dumneavoastra sa va bucurati de noua locuinta sau noul sediu al companiei detinut.

In ce consta un transport mobila?

In cadrul serviciului de transport mobila, compania va ofera mijloacele de transport necesare si personal care le va demonta si monta in caz de nevoie si le va prelua in orice zi, indiferent de ora. Compania recomanda ca operatiunea sa fie facuta in asa fel incat sa se evite traficul aglomerat din oras. Pentru a beneficia de serviciile sale, este necesara o programare cu cel putin doua ore inainte, acesta fiind timpul minim de care au nevoie pentru ca echipa se se poata mobiliza si pentru a ajunge la dumneavoastra in cazul in care sunteti din judetul Ilfov. Parcul auto detinut de societate este variat si permite efectuarea de orice fel de transport mobila, la nivel local, national si international, garantandu-se integritata obiectelor. In cazul unui relocari in afara tarii, Professional Movers va asigura bunurile transportate prin doua polite, una pentru manipulare si alta pentru transport, valoarea fiecareia dintre ele ridicandu-se la suma de 55.000€. Puteti beneficia si de serviciul de impachetare al bunurilor, compania oferindu-va cutii cu 2-3 zile inainte de transport. Pretul pentru transport mobila este unul fix, in functie de tipul masinii utilizate, cantitatea de marfuri si numarul de kilometri parcursi. In cazul in care nu aveti o locatie unde sa transportati lucrurile, aveti la dispozitie depozitele companiei, unde ele vor fi impachetate profesional si supravegheate 24/24 de ore.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la aceasta firma pentru a beneficia de transport mobila?

Pentru a contacta compania Professional Movers pentru transport mobila, puteti accesa pe internet adresa professionalmovers.ro.  Puteti lua legatura cu angajatii firmei si prin intermediul numarului de telefon de la rubrica Contact,  prin intermediul adresei de e-mail  sau completand pe site rubricile destinate clientilor care doresc informatii. Unul dintre reprezentantii firmei va va oferi datele necesare pentru un transport mobila. In cazul in care aveti posibilitatea, puteti afla mai multe detalii la sediul firmei din Bucuresti. Alegeti aceasta firma pentru un transport mobila, efectuat in deplina siguranta la cele mai avantajoase preturi ale momentului.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.