Transporta marfa cu taxi-ul – City Taxi!

Taxi-Constanta-AVp05In cazul in care ti se strica masina si nu doresti sa apelezi la varianta transportului in comun, singura optiune ramasa in momentul in care vrei sa ajungi la munca sau in oras este solicitarea serviciilor oferite de companiile de taxi-uri. Astfel, te asiguri ca, in schimbul unei anumite sume de bani, vei ajunge in siguranta la destinatie, fara a pierde prea mult timp. Ei bine, ce ar fi daca ai apela la acelasi tip de servicii si in momentul in care doresti sa transporti marfa?

In momentul in care doresti sa transporti marfa cu taxi-ul in Constanta, firma City Taxi iti vine in ajutor. Astfel, livrarea unui colet nu va mai fi atat de complicata; nu vei mai fi nevoit sa apelezi la serviciile firmelor de curierat, ci vei putea pur si simplu sa trimiti coletul…cu taxi-ul!

De ce City Taxi?

City Taxi iti ofera o multitudine de avantaje de care probabil nu vei beneficia apeland la o firma obisnuita de curierat:

Eficienta – livrarea coletului prin intermediul taxi-ului va fi mult mai eficienta, deoarece coletul tau va ajunge rapid la destinatie. Soferii de taxi au ca scop unic livrarea coletului tau, pe cand soferii firmelor de curierat au mult mai multe colete de livrat, in aceeasi zi.

Increderea – City Taxi trateaza livrarea coletului tau cu seriozitate maxima. Astfel, ne asiguram ca pachetul tau sa ajunga la destinatie in acelasi mod in care ne asiguram ca persoanele ce solicita serviciile de transport ajung acasa in siguranta. Mai mult decat atat, vei fi instiintat de livrarea coletului prin apel telefonic; vei fi contactat in momentul in care coletul ajunge la destinatie.

Siguranta – taxi-urile firmei City Taxi sunt mereu urmarite prin GPS, astfel incat vom sti la orice ora unde se afla masina ce transporta coletul tau. Astfel, timpul de livrare si destinatia vor fi respectate intru totul.

Soferii experimentati – nimeni nu cunoaste orasul Constanta in modul in care il cunosc soferii City Taxi. Acestia au o experienta vasta, fiind la curent cu conditiile de trafic din orice zona a Constantei. Mai mult decat atat, soferii nostri cunosc toate scurtaturile, astfel incat coletul tau va ajunge cat mai rapid la destinatie, in special in cazul in care transportul este urgent. In plus, soferii nostri sunt constienti de importanta oferirii unor servicii cat mai calitative, astfel incat actioneaza cu promptitudine si profesionalism.

Promptitudinea – autoturismele City Taxi sunt dotate cu cele mai noi tehnologii, avand instalate sisteme de navigatie ce fac legatura cu centrala. Astfel, in momentul in care ne apelezi pentru a ne solicita serviciile, nu vei avea de asteptat mai mult de cateva minute: centrala va repartiza in mod automat taxi-ul cel mai apropiat de locatia in care te afli!

Alege serviciile transport marfa City Taxi! Compania City Taxi este una dintre cele mai contactate si apreciate companii din domeniu in judetul Constanta, datorita serviciilor de calitate oferite. Pe langa serviciile de transport marfa, City Taxi iti ofera si servicii in regim taxi, transport persoane, curse pentru aeroport, transport copii si transport angajati! Rezervarile pot fi facute atat prin telefon, cat si online (rezervarile online necesita crearea unui cont).

Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciile oferite sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utiliand informatiile de mai jos:

City Taxi, date de contact:

Telefon: 0241 933

Fax: 0241 606 061

E-mail: office@citytaxi.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.