Tratamente acid hialuronic pentru un ten perfect

7144692e17b59b48a7e5b14cc5a0128b_2_large

 

Viata fara de moarte si tinerete fara de sfarsit, pare a fi un citat dintr-o poveste, insa sa fim seriosi, cine nu isi doreste sa fie frumoasa si atragatoare pentru o perioada cat mai lunga de timp, alungand semnele pe care trecerea anilor le lasa pe chipul fiacareia dintre noi. Ei bine, acest lucru este posibil datorita produselor cosmetice, sau cel putin, fardul si make-up-ul reuseste sa ascunda efectele imbatranirii, insa exista si metode mult mai eficiente, care chiar elimina ridurile si urmele inestetice ale pielii. Cara Cris Cosmetics va ofera seria completa de tratamente acid hialuronic care pot pentru o lunga perioada de timp sa opreasca procesul de imbatranire. Cum este acest lucru posibil? Ei bine, tocmai acest lucru il vom afla, iar pe langa aceasta, vom vedea si motivele pentru care acidul hialuronic este mult mai sanatos decat alte variante de tratament.

Despre elementul principal folosit la tratamente acid hialuronic

In primul rand, inainte de a vorbi despre efectele unor tratamente acid hialuronic, trebuie sa vedem ce este mai exact acest acid este sa spunem, agentul de hidratare natural al epidermei, acesta putand sa retina apa, pana la 70% din greutatea sa. Prin aceasta retentie hyaluronanul (asa cum mai este denumit) reuseste sa ofere elasticitatea si fermitatea pielii in mod natural. Cum fiecare dintre noi ne nastem diferit, sunt persoane a caror piele este mult mai bogata in acid hialuronic decat la alte persoane, de aici si explicatia pentru persoanele a caror ten pare sa nu imbatraneasca.

Prin intermediul evolutiei stiintei in domeniul tratamentelor estetice si recuperatorii, specialistii au reusit sa gaseasca o formula prin care sa stabilizeze compozitia acestui element si de a-l aplica in tratamente acid hialuronic. Acest compus organic in stare naturala are o stabilitate de doar cateva zile, insa datorita formulelor avansate s-a reusit extinderea acestui termen pana la 6 luni. Asadar, doamnelor, acest gen de tratament este perfect pentru eliminarea ridurilor de expresie dar si de imbatranire ce ofera rezultate remarcabile, si, ce este si mai important, aceste tratamente acid hialuronic sunt perfect naturale.

Tratamente acid hialuronic sau cu botox ?

Exista la ora actuala doua tipuri de tratamente, cele cu botox, o substanta neurotoxica, folosita in industria frumusetii pentru conturarea formelor fetei. Daca la injectarea cu Botulinium (Botox) exista riscul aparitiei unei infectii denumita Botulism, la aplicarea de tratamente acid hialuronic singurul factor de risc tine doar de modul in care tratamentul a fost efectuat. Aici includem riscuri ca folosirea de instrumentar medical nesteril sau de aplicarea tratamentului in mod eronat, insa cum personalul ce deserveste studioul de infrumusetare Cara Cris Cosmetics este specializat si format in acest domeniu dupa cele mai stricte reguli, va asiguram ca aceste riscuri sunt total nule.

Pentru ca fiecare dintre dumneavoastra isi doreste un ten perfect, va stam la dispozitie cu cele mai eficente tratamente acid hialuronic  dar si cu alte tehnici si produse pentru intinerirea tenului pentru o perioada cat mai lunga de timp. Asadar, doamnelor, pasiti intr-o lume a tineretii fara batranete vizitandu-ne siteul, www.caracriscosmetics.ro Sunteti asteptate!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.