Trateaza-te profesionist cu banda kinesiologica!

Trateaza-te profesionist cu banda kinesiologica!Esti sportiv de performanta si ai suferit o ruptura musculara? Sau pur si simplu ai facut o simpla entorsa si doresti sa te vindeci cat mai repede? Indiferent de situatia in care te afli, apeleaza cu incredere la o banda kinesiologica.

Ce este o banda kinesiologica?

 

Banda kinesiologica nu este altceva decat un dispozitiv medical, o fasa, care te ajuta sa-ti tratezi diferite afectiuni musculare sau chiar afectiuni ale articulatiilor.

Din cauza gradului ridicat de accidentari pe care le sufera de-a lungul antrenamentelor si a meciurilor, sportivii amatori sau cei de performanta apeleaza la benzile kinesiologice pentru a trata:

– Luxatii;

– Entorse;

– Intinderi;

– Rupturi musculare.

De ce sunt atat de apreciate benzile kinesiologice? Deoarece sunt deosebit de eficiente asupra durerii si asta intr-un timp deosebit de rapid. In plus, aceste benzi nu te deranjeaza la purtat, practic nici nu le simti, si le poti utiliza o perioada indelungata de timp pana la ameliorarea sau vindecarea simptomelor.

Pe langa faptul ca diminueaza durerea, benzile kinesiologice faciliteaza si drenajul limfatic, ofera sustinere musculara si reabiliteaza cu succes functia afectata, relaxeaza muschii, imbunatatesc circulatia si performantele sportive.

Din ce este alcatuita o banda kinesiologica? Din bumbac 100%. Acesta este de inalta calitate si-ti ofera confort in timpul purtatului, deoarece lasa pielea sa respire si sa evite, astfel, supraincalzirea.

Este important de retinut ca o astfel de banda nu contine latex. Multi oameni sunt alergici la latex, care este un cauciuc natural obtinut din arborii de cauciuc. S-a demosntrat ca si daca nu esti alergic la latex, dar esti expus la acesta, risti sa dezvolti alergie, asa incat benzile kinesiologice au in componenta lor uretan, un material obtinut din plastic. Uretanul nu este atat de elastic si este mai scump, insa permite o mai buna sustinere.

Un alt avantaj al benzilor kinesiologice este faptul ca sunt impermeabile. Ele se pot utiliza chiar si la dus sau la baie, pe o perioada de o saptamana.

De unde procur o banda kinesiologica?

 

Cu afectiunile mai sus enumerate nu este de joaca si tocmai de aceea este indicat sa te tratezi intr-un mod profesionist apeland la benzile kinesiologice. De unde le poti procura? De la Trateaza-te profesionist cu banda kinesiologica!1Help Devices Activ, considerat a fi numarul unu in ceea ce priveste oferirea de dispozitive si aparate de recuperare medicala.

Benzile kinesiologice pe care Help Devices Activ ti le pune la dispozitie se gasesc in role de cate 5 metri sau 32 de metri, in functie de preferinte. Au culori diferite, vii, vesele si nu prezinta efecte adverse.

Ele se aplica usor, insa este recomandat sa apelezi la o persoana cu pregatire speciala in asa ceva. Poti sa le folosesti timp indelungat, fara probleme, nici nu vei simti banda si nu te va incomoda la purtare.

Pentru calitate 100% garantata opteaza si tu pentru benzile kinesiologice de la Help Devices Activ, o companie din Bucuresti, care are peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Daca ai intrebari legate despre produs, ia legatura cu echipa Help Devices Activ si vei primi raspunsuri si sfaturi pertinente.

Daca vrei sa te tratezi intr-un mod profi, alege banda kinesiologica de la Help Devices Activ. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Help Devices Activ? Pentru detalii, suna la numarul 0213-240.083 si 0724-342.558 sau trimite un e-mail pe adresa office@helpdevices.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.