Trisom Bucuresti – etichete inedite pentru afacerea ta!

Nu stii de unde poti face rost de etichete profesioniste pentru afacerea ta, la preturi fara concurenta?

Vrei un partener care sa iti ofere servicii de etichetare pentru diverse ambalaje?

Ai nevoie de marcatoare de preturi, de aparate manuale de sigilat, de aparate de aplicare manuala a etichetelor din carton, de dipensere ori de scotchuri pentru ambalat?

In acest caz cel mai bun partener al tau poate fi compania Trisom din Bucuresti!trison

Avand experienta semnificativa in domeniu, Trisom are pentru tine diferite produse de top si tehnologii speciale de editare, dar si servicii de editare si tiparire pe etichete autoadezive.

La compania Trisom totul este bine pus la punct, tiparirea diverselor produse oferite clientilor realizandu-se atat prin intermediul imprimantelor de coduri de bare cat si prin metoda flexografica pana la sapte culori.

Oferta firmei bucurestene este vasta, ea incluzand peste 200 de modele de etichete, de diferite dimensiuni si forme, din PP, PE, hartie Fasson, 3M aplicabile cu adezivi pentru produse  refrigerate, congelate sau cu adezivi permanenti, toate la cele mai bune preturi de pe piata.

Demn de semnalat este modul in care se face etichetarea produselor in cadrul companiei Trisom, operatiile fiind diversificate si moderne:

  • Machetarea
  • Tiparirea – se poate realiza pe orice tip de etichete autoadezive in rola, pentru toate produsele. Tiparirea se realizeaza fie pe imprimante de cod de bare, fie pe flexo de pana la sapte culori
  • Editarea si DTP-ul informatiilor

Profesionistii companiei bucurestene lucreaza doar cu matrite de etichete autoadezive in peste 200 de dimensiuni, hartia fiind si ea de asemenea in forme diferite: Fasson, PE, PP si 3M, aplicabile cu adezivi permanenti, adezivi pentru produse refrigerate ori pentru produse congelate.

Apeleaza cu incredere la serviciile firmei Trisom din Bucuresti ori de cate ori ai nevoie de etichete din PVC pentru plante si flori, de etichete in coli (format A5 si A4) pentru imprimare cu cerneala sau laser, de kituri de preturi cu etichete, suporti si markere, speciale pentru vitrine alimentare ori supermarketuri, de etichete in rola pentru marcatoare de pret sau de etichete pentru cantare electronice Bizerba, Digi, Avery Dibal, Toledo, Metler, Epelsa, de etichete de carton in rola (pot fi tiparite cu imprimante de cod de bare, special destinate rafturilor ori ambalajelor de legume-fructe) sau de etichete pentru bijuterii.trisom 1

Pentru cei interesati, compania tiparesteste diverse tipuri de etichete de calitate superioara, cu destinatii diverse. Avand dimensiuni variabile si culori foarte atractive, etichetele tiparite de Trisom Bucuresti capteaza repede atentia oricui, acestea fiind foarte rezistente la manipulare ori caserare.

Etichetele din PVC tiparite de specialistii companiei bucurestene Trisom se pot montat direct in pamant ori in ghivecele cu flori, atat in spatiile interioare cat si in cele exterioare. Si pentru ca sunt de calitate superioara, expunerea prelungita la razele solare nu afecteaza nici culoarea si nici structura etichetelor, acestea avand o durabilitate remarcabila.

In functie de gusturi, produsele pot fi imprimate cu diverse culori si texte, tarifele practicate fiind fara concurenta.

Cu forme si design unic, etichetele tiparite de compania Trisom din Bucuresti vor atrage cu siguranta atentia tuturor clientilor.

Daca vrei un partener de incredere care sa iti tipareasca cele mai inedite etichete pentru afacerea ta, nu ezita sa apelezi la Trisom Bucuresti!

Trisom – etichete inedite pentru afacerea ta!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Ing. V .Cristescu nr.5, Sect. 2
Telefon: 021 322 09 90 | 0722 205 270 | 0749 751 009

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret!

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.