Trisom – Etichete autoadezive inovative!

trisom 1Utilizate in orice domeniu si pentru diferite produse, etichetele autoadezive sunt solutia de care ai nevoie. Compania Trisom creeaza etichete autoadezive inovative si complexe cu diferite imagini si modele. Din cele peste 200 de modele realizate pana in prezent de diferite forme si dimensiuni poti alege produsele care se muleaza cel mai bine pe nevoile tale. Consultand oferta iti vei putea face o idee in legatura cu produsele executate si poti alege un model realizat sau poti crea impreuna cu echipa firmei modelul care sa se adapteze cerintelor tale.

In cazul unei cereri speciale, Trisom va depune eforturile necesare pentru a o executa in cel mai scurt timp. La preturi convenabile ai acces la o varietate de produse si servicii pentru tine. Utilizand procese tehnologice performante si de maxima precizie si solutii tehnice de exceptie, Trisom realizeaza etichete autoadezive care respecta exigentele fiecarui client. In functie de fiecare cerinta in parte, firma realizeaza etichetele dorite in diferite dimensiuni, pentru a se putea aplica eficient pe anumite produse. Pentru realizarea etichetelor, societatea ofera un serviciu complex care cuprinde DTP-ul informatiilor, dar si editarea si tiparirea pe etichetele autoadezive.

Trisom – expert in etichete autoadezive!

Etichetele executate si distribuite de Trisom sunt usor de folosit, practice si pot fi utilizate pentru imprimante sau marcatoare de preturi in raport cu nevoile clientului. Aceste produse se utilizeaza de regula pentru corespundenta, etichete de pret sau promotionale, coduri de bare sau alte asemenea aplicatii. Pentru produsele congelate sau cele refrigerate, compania Trisom ofera etichete cu adezivi speciali si cu adezivi permanenti. Etichetele se realizeaza din hartie Fasson, PP, PE si 3M iar Trisom iti ofera cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste materialele, forma si dimensiunile acestora. Tiparirea etichetelor se realizeaza utilizand imprimante de coduri de bare sau prin metoda flexografica de pana la 7 culori.

Compania Trisom detine un portofoliu cu matrite de etichete pentru a le alege pe cele care se potrivesc produsului dorit, la dimensiunile si formele dorite. Cu Trisom totul este mai simplu, nu este decat un pas de la concept la produsul finit, de la schitele realizate pe hartie sau in computer pana la tirajul de sute si mii de etichete autoadezive in rola. Echipa firmei creeaza o macheta care sa indeplineasca nevoile si cerintele tale, in cadrul careia sunt stabilite fontul si marimea literelor.

Trisom – orice etichete doresti!

Societatea Trisom se ocupa de proiectarea si executia de etichete, oferind produse si servicii de calitate in domeniul ambalajelor. Printre produsele oferite se numara etichete pentru bijuterii sau marcatoare de preturi, din PVC, dispensare manuale pentru ambalat si aplicat etichete, aparate de sigilat si alte asemenea. Daca nu gasesti ceea ce doresti, Trisom onoreaza orice comanda intr-un timp scurt oferind solutii personalizate pentru fiecare client in parte. Etichetele sunt cartea de vizita a fiecarui produs si a companiei, de aceea aceasta trebuie sa indeplineasca anumite caracteristici pentru a atrage atentia cumparatorilor. Obtine etichetele autoadezive pe care le doresti de la Trisom pentru a da dovada de profesionalism si ingeniozitate in promovarea produselor tale.

 

Datele de contact ale firmei Trisom

Adresa firmei: Str. Ing. V. Cristescu, Nr. 5, Sect. 2, Bucuresti

Telefon: 021 322 09 09

Email: etichete@trisom.ro

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.