Trisom executa etichete autoadezive!

trisom 1Utilizate pentru promovarea si infrumusetarea diferitelor produse, Trisom produce, proiecteaza si comercializeaza etichete autoadezive de calitate superioara. De-a lungul timpului, societatea Trisom a executat peste 200 de modele diferite cu forme, imprimeuri si dimensiuni diferite pentru a satisface exigentele clientilor. In cazul in care nu stii ce model sa alegi, Trisom ofera consultanta clientilor pentru a alege impreuna acele etichete autoadezive care se potrivesc cel mai bine. Etichetele sunt foarte importante pentru prezentarea oricarui produs intrucat ele sunt cele care de multe ori atrag cumparatorii si clientii, fiind o carte de vizita a producatorului.

De aceea, acestea trebuie sa fie cat mai creative, inovative, sa cuprinda imagini cat mai sugestive, sa fie in acord cu cerintele producatorului si cu produsul comercializat. Indiferent de cerinte si exigente, echipa Trisom va incerca sa onoreze orice comanda intr-un termen cat mai scurt. Preturile acestor produse variaza in raport de dimensiuni, imprimare, model, cantitate si alti factori esentiali in productie. Fiecare produs este individualizat si trebuie sa aiba o eticheta unica, care sa il reprezinte corespunzator si sa se adapteze la aspectele de ambalare si pastrare.

Etichete autoadezive – pentru orice produs!

Intrebuintate pentru coduri de bare, etichete promotionale, corespondenta, etichete de pret si alte asemenea, etichetele autoadezive sunt practice si usor de folosit in orice situatie. Aceste produse sunt fabricate din hartie Fasson, PP, PE si 3M si pot fi adaptate necesitatilor fiecarui client. Imprimeurile etichetelor pot avea diverse culori si texte, imagini, simboluri si se pot realiza dupa o schita a clientului sau de client in colaborare cu specialistii firmei Trisom. Materialele din care sunt realizate sunt rezistente la manipulari, pastrand calitatea imprimarii la acelasi nivel cat mai mult timp. Etichetele pot fi utilizate pentru imprimante sau marcatoare de preturi, in functie de cerintele utilizatorilor. Aplicarea lor se face simplu si rapid, indiferent de dimensiunea lor.

Mai mult decat atat, firma Trisom realizeaza etichete cu adezivi speciali pentru produse congelate, refrigerate, dar si cu adezivi permanenti. Un avantaj al etichetelor autoadezive realizate de Trisom este varietatea modelelor referitoare la forma acestora, iar finisarea lor este foarte buna. Echipa Trisom ofera servicii complete de realizare a etichetelor astfel ca se editeaza informatiile si imaginile care se vor tipari ulterior. Independent de cuvintele inserate sau de numarul elementelor grafice, Trisom raspunde prompt la orice solicitare in acest sens.

Cine realizeaza si comercializeaza etichete autoadezive?

Societatea Trisom pune la dispozitia celor interesati produse si servicii complete pentru realizarea ambalajelor si etichetelor. Serviciile complete includ editarea si tiparirea pe etichete, DTP-ul informatiilor si altele. Printre produsele oferite se numara etichete pentru bijuterii, aparate manuale de sigilat, marcatoare de preturi, scotchuri si altele. Tiparirea pe etichete se realizeaza prin metoda flexografica de maxim 7 culori sau cu ajutorul imprimantelor de coduri de bare. Pentru a face cele mai potrivite alegeri si a avea etichete personalizate de cea mai buna calitate, apeleaza cu incredere la firma Trisom. Alegerea etichetelor este primul pas pentru promovarea produselor si pentru succesul firmei tale. Contacteaza echipa Trisom si acestia iti vor oferi etichete personalizate dupa fiecare produs in parte.

 

Datele de contact ale firmei Trisom

Adresa firmei: Str. Ing. V. Cristescu, Nr. 5, Sect. 2, Bucuresti

Telefon: 021 322 09 09

Email: etichete@trisom.ro

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.