Trisom ofera etichete autocolante de calitate!

Etichete-autoadezive-GEc4EAtunci cand ai nevoie de etichete autocolante, compania Trisom este echipa de care ai nevoie. Firma Trisom realizeaza peste 200 de modele de etichete autocolante, de diferite dimensiuni si forme. Vei putea astfel alege dintr-o gama variata acele modele care sunt potrivite pentru tine. Firma Trisom ofera solutii complete, la preturi avantajoase, oferind si posibilitatea de a realiza comenzi speciale in cel mai scurt timp posibil. Aceste etichete sunt practice, usor de folosit si pot fi utilizate pentru imprimante sau pentru marcatoare de preturi, adaptabile nevoilor tale. Autocolantele si etichetele autocolante pot fi utilizate ca si postere, afise, oferte, etichete preturi, etichetare plicuri pentru corespondenta, etichetare cutii si produse de orice tip, coduri de bare si alte asemenea.

Firma Trisom produce si personalizeaza orice fel de etichete, pe diferite suporturi si in diferite forme si dimensiuni, calitative si rezistente in timp. Tiparite color sau alb-negru pe hartie autoadeziva speciala, lucioasa sau mata, etichetele autocolante acopera toate necesitatile tale. Trisom ofera etichete cu adezivi pentru produse congelate, pentru produse refrigerate si cu adezivi permanenti. Etichetele autocolante pot fi fabricate din hartie Fasson, PP, PE si 3M. Cu ajutorul etichetelor autocolante pretaiate se pot personaliza cu usurinta orice produse, de la simple plicuri la obiecte de inventar. O eticheta aplicata poate transforma total ambalajul unui produs din unul nepersonalizat intr-unul cu elemente de identitate, mai atractiv si mai eficient din punct de vedere al atragerii atentiei. Etichetele autocolante pot reprezenta si un excelent instrument de marketing.

Etichetele autocolante pot avea dimensiuni diferite in functie de preferintele clientilor, iar preturile variaza in functie de format si de materialul suport. Acestea pot fi folosite pentru etichetare automata sau manuala, in functie de preferintele si necesitatile clientilor. Utilizand programul special cu care sunt echipate imprimantele termice se pot tipari coduri de bare pentru identificarea produselor. Etichetele autoadezive sunt realizate cu ajutorul imprimantelor cu transfer termic. Tiparirea se realizeaza cu ajutorul imprimantelor de coduri de bare sau prin metoda flexografica pana la 7 culori. Tirajele mici se pot tipari cu ajutorul imprimantelor. Aceste etichete autocolante pot fi aplicate pe aproape orice tip de suprafata, atat pe suprafete plate, cat si pe cele curbate.

Trisom, infiintata in Bucuresti pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii in domeniul ambalajelor. Gama de produse este variata, incepand de la etichete pentru marcatoarele de preturi, etichete pentru bijuterii, etichete din PVC, etichete in coli pana la marcatoare de pret, dispensere manuale pentru aplicat etichete, aparate manuale de sigilat, scotchuri si dispensere pentru ambalat. In cazul in care nu gasesti in oferta ceea ce iti doresti, firma poate executa orice comanda personalizata in functie de nevoile tale.

Firma Trisom iti ofera si consultanta pentru a alege solutia optima de etichetare, conform cerintelor mediului de lucru. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Trisom acceseaza pagina de internet a firmei sau consulta unul dintre reprezentantii companiei. Etichetele autocolante sunt ideale pentru desfasurarea in conditii optime a afacerii tale. Comanda acum etichetele autocolante Trisom pentru personalizarea diferitelor produse.

Datele de contact ale firmei Trisom

Adresa firmei: Str. Ing. V. Cristescu, Nr. 5, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021 322 09 90

Email: etichete@trisom.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.